Det är dags för fredagsmys

idag blir det fredagsmys med min kära stora syster. Hitills har vi tittat på Monthy Python The search for de Holy Graal. alltid lika kul. Vi har ätit fruktsallad med glass. Snart blir det Tacos-picknik i den nya soffan :P haha

Ha en bra kväll. Orkar inte skriva mer.



Waiting for a star to fall

Godmorgon
Har precis tagit mig ur sängen somnade vid halv 10 igår så jag får skylla mig själv att jag vaknar tidigt. Konstigt att man är så otroligt trött när man vaknar och det är omöjligt att somna om. hade gärna sovit till 12 idag om jag hade klarat det. 
Idag händer det väl inte så mycket ska till stan vid halv 2 och träffa Ida vi ska till Medborgarskolan och får våra papper påskrivna av Caisa. Sen blir det lite cash vilket behövs till mitt sparande. Som står helt stilla just nu. Sen ikväll skulle jag gått och sett Fame på bio med Peppe men den börjar 20.00 och då slutar min träning så det kan bli lite svårt att hinna. Så vi bestämde att vi skulle ses hos Peppe och äta Pringles och Holiday dipp. Men det är ungefär lika underbart som att sitta på bio. Älska HOLIDAY . Robin den fjanten åkte upåp och jobbade med Henke så nu får man sova själv ett tag det är tråkigt. Vem ska jag nu sparka på när jag inte får någon plats. TRÅKIGT.

Nej nu ska jag nog ta mig i kragen och äta lite frukost, och fortsätta läsa min sjukt härliga bok, får en varmkänsla när jag läser den.

Ha en bra dag. Tjingeling


Minnesbild från Lloret.


Uppdatering

Nej usch vad dålig jag har varit på att uppdatera nu. Skäms ju nästan, men det har hänt en del.

Helgen var lugn hände inte så mycket. På lördagen var jag i simhallen HELA dagen eftersom det var tävling. hemma tävlingarna är alltid roliga för det är så många roliga att prata med bl.a dem som är funktionärer. Det är Kul Kul. Sen på kvällen var jag och Robin och spelade biljard på Q-bar. det var riktigt mysigt sen var jag kanske ingen höjdare på det men iaf. Robin var för duktig för mig. Det avr roligare att spela med flickorna för vi var ju i alla fall nästan på samma nivå. I söndags var jag på jobbet igen. Men kom fram till att det inte funkade att vara kvar. Anne sa att jag var lite för snäll och var tvungen att stå på mig men det var tydligen inte min starka sida så nu är jag mellan 2 jobb igen. stor suck.

Igår var jag hos dr Glader för att få min hälsa undersökt. Det gick hur bra som helst tills jag kom hem och såga att han skrivit något konstigt på min vikt han hade lagt på cirkus 10 kg extra. men va fan jag får väl säga att jag bantat ner dem kilona men jag tror inte att någon undrar. Det brukar ju vara krysstat att prata om någons vikt.
Pappa och Julia var även och hämtade dent den nya bilen. Skit snygg är den, en gråbrun Audi A4 Automatare :) Körde lite igår med när pappa hämtade mig från Robin det kommer nog ta ett tag att vänja sig för det stör mig att det inte finns någon koppling så varje gång jag bromsar trycker jag ner foten i mattan. haha. Lite väl mycket knappar också men det lär jag mig väl om något år eller så . haha.
När vi kom hem skulle vi tar ner soffan och fottöljerna från övervåningen. vi bar ner fottöljerna för trappan men det orkade vi inte med soffa så vi tänkte att vi kastar ut den från balkongen men vi fick inte ut den genom dörren då kom den briljanta ideen att hämta yxan så jag mamma och pappa står och slår sönder soffan med en yxa och sen kastar vi ut delarna från balkongen ner på uppfarten det var SJUKT kul alltså. Här kommer lite bilder.


Här är några bilder och den sista är på när allt hamnat på uppfarten

Idag har det varit en hel dag med Petra Nilsson. Som vanligt var vi i Kristianstad och gjorde ett besök på vår älskade kinarestaurang, Vi åt oss proppmätta jag trodde jag skulle spricka. Vi är ju inte där så ofta så man måste ju passa på. Sen blev det lite shopping utan handlande, Peppe ville gärna handla men hittade inget. jag hittade grejer men ville inte slösa några pengar jag behöver Spara Spara Spara. Det är kul när Peppe kommer hem och hälsar på oss. Och hon har ju lov nu och är hemma hela veckan så man hinner träffa dig lite.


Nej nu ska jag hjälpa pappa att sätta ihop den nya soffan. ha en bra kväll, folks.
 


10.01

Tänkte berätta att jag fick jobbet i Malmö och jag hade min första dag igår. Säljteamet är hur underbara som helst och jätte trevliga och man lärde känna dem direkt. Var hemma vid halv 11 igår vilket fick mig att somna så fort jag la mig ner i min säng. Men på söndag ska jag ner där igen för mitt andra pass. Kul Kul.

Idag vet jag inte vad som händer mer än att det blir en promenad med Ida nu på förmiddagen sen är det öppet för kvällen. Var snack om att vi var några som skulle ner och se David Guetta och det kommer bli riktigt kul i sånna fall. Känner verkligen för att hitta på något skoj ikväll.

Sen nu kommer Peppe hem och är hemma en hel vecka. Det är tur att hon har lov:)


Nej nu ska jag kolla Sunes sommar med min syster den är på SFkanalen nu. Älskar Sune, men Sunes jul är snäppet bättre måste jag säga.



Ha en bra dag idag nu:)


PussPuss

16.07

Idag har jag varit på anställningsintervju i Malmö för ett jobb som var något annat än jag trodde. Men det blir nog bra i alla fall. Robin var med mig MYS :P

Dem skulle höra av sig senare idag om jag fick det eller ej. Spännande.

Kan inte skriva mer nu för Robin står brevid och stressar mig att jag ska skynda så jag berättar hur det går lite senare.


Puss Puss

10.28

Då var det måndag igen och samma sak denna veckan inget jobb. stor SUCK.
Idag måste jag ringa vårdcentralen och tvinga mig dit och sen till Academedia och boka en tid.

Helgen har varit lugn. I fredes var Anna och Tessan här och vi kollade på Idol och tryckte i oss chips. MYS
Oh Rabih var ju grymt bra alltså. Och så klart heja CALLE :P
Sen i lördes körde jag pappa till tåget han skulle till Spanien. han kommer hem på lördag igen. Fuskit. HAn skulle dit med gubbarna och spela golf.. jag ville följa med i väskan och sola hela veckan. Sen kom Robin hem så jag umgicks med honom i lördes hyrde en film började kolla och Robin somnade som vanligt :)
I söndags var det simning som vanligt. 3 timmar i simhallen. Börjar gå på rutin nu det är riktigt kul att komma dit och se när de små liven lär sig :)

Idag kommer Majsan hit på en fika. Det ska bli väldigt trevligt. mamma bakade bullar och allt igår mums mums.

Nej nu ska jag titta färdigt på så som i himelen. Väldigt speciell film. haha


Ha en bra dag

ARRRRRRRRRRRG

Är så jävla sur nu så det är fan inte sant. Sa upp mitt abonnemang hos 3 den 13 Maj. Det skulle varit helt avslutat 14 augusti. Men nej mitt telefonnummer står tydligen kvar för att någon jävla Nisse skrev att jag ville ha kvar det. Så nu får jag betala räkningen jag fick i måndags och nästa månad med. Och det är inte allt dem lägger på 70kr på räkningen eftersom jag inte använder den så det blir minimum använding. Fy vad jag hatar den operatören.

Skulle kunna slå sönder något just nu.


14.53

Ligger lite halvkrasslig i sängen idag har inte orkat göra så mycket. Ska orka ta mig ner på tränarmötet ikväll sen ska jag hem till Robin, hen kommer hem idag:)

Börjar bli lite arg på CC för att dem aldrig svarar när man ringer. Måste ändra mitt passnummer i min ansökan så det inte blir fel. sen när jag ska iväg.

Orkar inte skriva så mycket idag. vi hörs.



Dagen Efter

Igår var det party at my place. Det var en liten sammankomst men det var väldigt trevligt och givande. Fotbollen var igång under tiden. Inget VM för oss inte jag förstår inte varför dem inte bara kan spela som ett lag. SUCK Sen skulle vi ta taxin härifrån, när jag ringde och bokade glömde jag höra om priset. Så när vi sätter oss i taxin så säger idioten att det ska kosta 300 JÄVLA spänn för knappt 5km.  Vi protesterade och allt sen när vi körde sa vi att när mätaren var på 200 så skulle vi gå resten för vi tänkte inte betala mer. Och när den var på 200 stannade han mätaren och körde oss ändå ner till Björket :) Vi kan om vi vill.
Väl inne var det sådär det var inte jätte mycket folk och allt roligt gick i vågor. Träffade Johanna och hon hade en riktigt fin klänning på sig denna kväll :P
Dansade mycket och till och med Anna ville dansa hela tiden, hon och jessica kom hela tiden och försökte få med mig och Carro, men vi båda hade sjukt ont i fötterna och efter denna kväll har jag lärt mig att har du ont i fötterna, sätt dig absolut inte ner ! ! Träffade även min vän Jacob som som vanligt hade bus för sig och han delade gång på gång med sig av sin otroligt vackra dans. Det fanns flest höjdpunkter under kvällen men det finns alltid något som drar ner och denna kväll var det en viss person som betedde sig som hon vore fyra, kan prata annars och vara hur trevlig som helst men sen helt plötsligt har hon något emot mig och det kan man ju inte berätta själv utan någon annan får göra det och sen går man runt och puttar på mig. jag säger bara MOGET.

Nej men det var en riktigt rolig kväll, kommer upp bilder en annan dag för anna har bilderna på sin kamera och kameran är här så :P Be Patient.


Man har sovit runt 1-2 timmar inatt för man skulle upp tidigt idag för att åka på simtävling i Broby. Vi hade bara 3 simmare och det gick bra för dem alla tre. Dök upp lite oväntade grejer men allt gick att lösa. Åkte med E både dit och hem hon är ju bara för härlig. kollade på hennes egengjorda filmer om planeten negativ. haha Kul Kul

Eftersom jag och Julia är själva hemma och inte har någon bil så blir det bussen till simningen. och eftersom finja inte finns på kartan får vi ta bussen 2 ½  timme innan det börjar till Tyringe. och bussresan tar kanske 10 minuter . Inte Kul Kul

nej nu ska jag sova en liten stund och sen ska vi ta oss till bussen.

SEE YAA


Idol

HEJA HEJA HEJA

CALLE CALLE CALLE


18.46

Har varit i Kristianstad med Robin idag. Kul Kul. Sen ringde Ida idag med han hade klarat uppskrivningen så nu är det bara körningen kvar. LYCKA TILL :D

Snart bär det av till en idolkväll med Anna och Tessan. Mycket trevligt.


Vi hörs imorrn.


Har lagt vantarna på ett par nya skor.

Hejsan Hoppsan

Orkade inte skriva igår när jag kom hem. Men spinning passet var givande och tufft, fick kämpa på rejält mär man inte tränat på ett tag. Men det var kul, men det är det alltid att träna med min vän Johanna.

Igår var det fikatajm med Maja. Vi möttes på stationen sen gick vi och hämtade ut mitt pass (vilket bara tog korta 2 dagar att fixa, polisen kan inte ha mycket att göra) sen begav vi oss till det där nya fiket i Gallerian som jag aldrig kommer på vad det heter har fått heta "det där nya" ett tag nu. Jag tyckte jag förtjänade en varm choklad och blåbärspaj det var riktigt gott men det sved allt lite i plånboken. Vi satt nog inne på "det där nya" i 2 och en halv timme. Vi hade väldigt mycket att prata om och det var väldigt kul att träffa Maja det blev ju allt mindre när vi slutade högstadiet vilket är tråkigt. Men vi får försöka träffas lite oftare. Sen gick vi en runda på stan träffade Sara när vi skulle hem trevlig trevligt. Tog Örkelljunga bussen hem och fick mig en liten promenad.

Idag har jag inte gjort ett skit. jag hatar dessa dagar. De ringde en kille från ett företag som jag sökt jobb hos och de ville att jag skulle komma på intervju och jag tänkte det var lika bra att berätta om USA och då berättade han att jobbet inte längre var aktuellt för mig då. Jag förstår honom. men vad fan ska jag göra i 4 månader nu innan jag åker. suck.

Imorgon blir det Kristianstad med Robin bara för att vi ska hitta på något nu när båda går utan jobba. Och han ska till tandläkaren med. Kul Kul

Ladddar som bara den inför partaj på Lördag det var ett tag sen man var ute med tessan så det ska bli ös. Vi blir de flesta av oss från E3a och självklart Emma (L3). Tråkigt att Peppe inte är hemma i helgen då hade vi nästan varit fullbordat. Vi ska tänka på dig Peppe <3

Nej nu ska jag snart bege mig till Tyringe för tränig av Medley. Kul Kul



Ha det najs

Träning

Nu blir det spinning med Åström. Uppdaterar om min dag när jag kommer hem. :D


TEMPO TEMPO

Nedräkning. . . .

Idag är det 104 dagar kvar till avfärd :D


09.41

Godmorgon .

Fick ett mejl igår från Stacy och mitt resedatum är ändrat till den 18 Januari istället. Yeah en vecka mindre väntan :) Fick se en bild på huset igår med. Me Like.

Igår gjordes ett misstag jag färgade mitt hår och är måttligt besviken över resultatet det blev en aning rött vilket jag absolut inte ville. Men jag får leva med mina beslut. Även om jag inte borde få ta några överhuvudtaget.

Idag blir det en tripp till Robin sen blir det jobbet. Och hjälpa dem små liven att hålla huvudet över vattnet :P haha. Nej men det kan dem redan :)


Här kommer en före och efter bild på mitt hår. Man ser nog inte riktigt hur rött det är men.




Godmorgon

fast man varit uppe sen halv 8. Trodde då det var möte i Kristianstad idag för det stod det på lappen från AF men det stämde inte när jag ringde Academedia Eductus. Men men. Få se när det blir av. Dåligt av AF att inte meddela AE.

Men nu när jag ändå är uppe ska jag dra mig till stan och skaffa nytt pass. för det måste hålla 6 månader efetr att man kommer hem från USA och nu när jag inte ska åka förrns i Januari behövs ett nytt så då måste jag ringa CC så dem ändrar mitt pass nummer. *drar en djup suck* Sen blir det väl ett varv på stan vad brukar det ta en kvart kanske. Hässleholm har ju inte världens största utbud. Kommer ihåg när de öppnade H&M. Vilken världssensation det blev.

jaja nu får man väl ta på sig stövlarna och bege sig mot lilla busshållplatsen:)



ha en bra dag allihopa.






Tänk om man kunnat ha detta som passfoto :)


Godnatt

Haft en väldigt lugn helg inget partajande denna helgen utan det kommer i nästa.
Igår natt skulle jag hämta Robin i stan hade deras bil här, fick samtal väldigt tidigt att mini persson behövde hämtas så jag fick hämta honom och sen var det den äldre som skulle hämtas senare men han var inte alls i samma tillstånd som den första:) När vi vaknade i morse hade Vivianne gjort en riktig höjdar frukost det var riktigt gott. och Mats tackade för att jag fixade hem hans söner. Jag känner mig som hemma hos familjen Persson.

Sen kom Julia och hämtade mig och sen åkte jag till stan för en promenad med Ida, vi tvingade oss ut trots det blåsiga och regniga vädret men vi var ändå ute en timme:) STOLTA Vi planerade morgondagen, då vi ska på ännu ett onödigt möte på AF. Men men nu får man ju pengar i alla fall. Just det har även fått en löneförhöjning på simningen med 10 kr. SCORE Det gillas verkligen. TACK SÅ MYCKET TYRINGE SIM !!

Ikväll har jag pratat lite med Maja med, Alltid trevligt . Vi bestämde in ett möte på onsdag då blir det en fika och mycket prat. Ser verkligen fram emot det.

Men nu ska jag sova några timmar innan jag ska upp och cykla lite på motionscykeln efter som jag inte hinner med någon simning imorrn bitti.


Natti Natti

Otålig. . .

Nu har jag varit dålig på att uppdatera. Men jag väntar frotfarande på att det ska bli Januari, har nog glömt berätta att datumet är fastställt jag lämnar Finja,Skåne,Sverige den 25 januari. Och jag längtar något otoligt. Jag vill ha ett jobb nu så att tiden går fortare. :)

Annars har det inte hänt så mycket var i Malmö i torsdes och köpte ny stövlar väldigt fina var dem. Sne har det mest varit chill och så. Träffat Robin en del. 

Gud vad jag vill åka nu man hör vissa som börjar packa och för att de åker nu i Oktober. JAG VILL ÅKA NU!!!

Förresten så bakade jag bullar för första gången i mitt liv igår utan mammas hjälp det gick ändå ganska bra. Blev lite brända i bottnen men vad fan jag tyckte att dem var goda :P


Nu ska jag titta lite på vänner. 

                          


SEE YA

RSS 2.0