I Mitt Vackra Vita Vinterland

Idag är det den 18 december det är alltså en månad kvar tills jag lämnar Sverige för ett år. Jag längtar så sjukt mycket. USA är ju en dröm i sig.

Idag åker jag och mamma till Jönköping. Pappa kommer dit senare. Vi ska på 50års fest imorrn så jag passar på att följa med upp så jag kan träffa Ida. Ikväll blir det utgång ska bli så kul att träffa henne för det var ett tag sen nu vi sågs. Känns som vi inte setts sen jag tog studenten men jag kan ha fel för det var ju verkligen jätte länge sen.

När jag kommer hem lovar jag att uppdatera både veckan som gått och helgens äventyr. Nu kom mamma hem så nu måste vi åka. Ha en sup(er) helg för det ska jag.

Clara,


Christmas Time

Denna veckan har varit upptempo. Orkar inte berätta om varje dag men jag har varit på Väla med Robin och gjort om på hans rum. Jag har simmat och sen var jag på gymmet för första gången i mitt liv. Och det märktes dagen efter då jag knappt kunde rör mig. haha. jag har även hunnit med promenader med olika prickar i mitt liv.

Fredag: Jag var i Kristianstad med min make han skulle till tandläkaren och tog längre tid än anat så jag somnade i bilen under tiden han var där sen blev det mat och en runda på stan och jag hittade inget. Men Robin skulle köpa någon sladd på Claes Ohlsson så jag gick där och tittade lite det fanns mycket kul. Sen på kvällen blev det Idol mys med Anna hann dock inte se hela för jag blev utschasad vid kvart över 10. haha. Anna var tvungen att köra till akuten med E som hade trillat. Så jga fick se när Erik vann här hemma. Ville ju dock att skulle kommit ut som segrare ur det här men tvån brukar det gå bra för ändå.

Lördag: Idag var det dags för frisimscupen och julavslutning med simningen. Och vår simmare vann hela cupen och hon såg liten ut med den stora pokalen. Tycker om frisimscupen för då kan våra småsimmare slå ut de som simmar i A och B gruppen. De små har sådan respekt till de äldre så det är kul när de kan vinna över dem. Sen på kvällen blev det julbak med Ida och Anna vi slog slag i saken och gjorde knäck. Skulle ut egentligen men någon var lite kinkig så det gick inte för sig.

Söndag: Imorse såg jag den första snön falla. även om det inte var mycket så var det en bra början. Skulle dock vilja åka till Madison nu när de har en halv meter snö. ÄLSKAR SNÖN. Sneh ar jag julstädat och tagit fram alla tomtar, eller en del av dem i alla fall. Familjen har även varit oh ätit julbord på Hovdala Slott. Det var riktigt gott men när man är klar så skulle man nästan kunna rulla ut därifrån. I skrivande stund så är jag så mätt att jag somnar.
Sen snart ska vi åka till simningen. De yngre har slutat för året så nu är det bara Medley kvar så det är bara simning mellan halv 7 och halv 8. Det är rätt skönt. Sen efter det ska jag till Robin, får se hur han mår för han var tydligen på hugget igår.


Här kommer lite bilder från dagen...

första snön

julpyntat


Frukost

Sitter nere på Robins rum nu har varit och simmat med Julia redan det var sjukt jobbigt idag verkligen. Körde till och med lite vattentramp. Kul Kul. Robin somnade precis om han är kinkig för att jag kom och väkte honom. Men det får han ta, Nu är jag pigg som en lärka och vill att han ska göra frukost till mig. Ska se om jag lyckas. :)

Hoppas att ni får en bra dag.


Nedräkning

Kan inte fatta att det bara är 40 dagar kvar nu :)

Shopping och storstädning

Igår startades dagen med simning, vi var alla tre sega och det blev inte ett långt pass, men vi simmade lite i alla fall. Sen gick jag hem till Robin och vi åt frukost sen bestämde vi oss för att åka till Väla. Vi lånade Farmor Lenas bil och brummade iväg. När vi kom dit så gick vi och åt lunch det blev tacos, mums :) Sen drog vi igenom Väla jag inhandlade Julklappar till mormor och G-B. Så nu har jag bara mamma och pappa kvar. Sen drog vi in på IKEA för Robin skulle ha en ny tvbänk och garderob efter mycket velande från Robins sida så gjorde han som jag ville. haha. Det blev också en fika då Robin "råkade" ta med sig chokladbolls tången. Sen när vi hämtat ut tvmöbeln vid varuutlämningen dök det upp ett ogenomtänkt problem. Hur skulle vi få in en stor kartong i farmors lilla bil. Tillslut fick vi in den och jag fick sitta och hålla upp den hela vägen hem och det gjorde sjukt ont i mitt knä. Men vi kom hem. Sen väl hemma i Tyringe  behövde robins rum städas och gamla möbler skulle ut. Och hade man inte dammallergi innan så lär man ha det nu. golvet var grått av damm under den gamla tvbänken och där fanns sladdar utan funktion tror jag. När jag plockade undan tidningarna i nattduksbordet hittade jag Hobbex kataloger från 2003 och 2004. Men när det var färdigstädat och den nya bänken var uppe blev det hur bra och fint som helst. Nu är det tillochmed så att man vill vistas i rummet :) TAck för en helt underbar och rolig dag gubben <3


You Make Me Smile

Veckan har innehållit en tripp till Stockholm med min kära syster. Vi var uppe vid halv 10 och skulle ta oss till Skeppsholmen och efter att gått vilse på T centralen och gått fel så kom vi fram. Vi skulle bo på Af Chapman det är en båt. och när vi äntligen kommit i säng så hör man fiskmåsar och ankor kraxa och ha sig utanför vårt fönster. Tur var att vi båda var så trötta att dettta inte störde oss. Det blev en hyfsat tidig morgon då jag skulle vara på ambassaden 10.00. Vi var på Dag hammarskjölds gata redan 09.15 och då är det redan lång kö utanför. Men vid 10.30 kom jag in och hade då ingen känsel i mina fötter efetrsom det var runt -8 grader ute. När jag skulle igenom säkerhetskontrollen så piper det såklart och jag får kämpa mig ur mina stövlar som jag sen knappt fick på mig igen pga mina ömma tår. Sen väl inne i ett varmt rum fick jag sitta och vänta i evigheter på att de skulle ropa upp mit namn och vid 13.00 var det min tur att svara på några frågor och lämna mina fingeravtryck. Fan vilken tid det skulle ta för bara detta. Men efteråt var det skönt för nu är allt inför resan fixat det är bara betalningen kvar men den ligger inte på mina axlar. När jag var inne på ambassaden satt Julia på stationen och fikade. Så jag tog bussen tillbaka när jag var klar. Efter det gick vi ut och gjorde stan jag fann en outfit till min maskerad. Buttericks var en rolig affär där fanns mycket spännande utklädningskläder och annat. Sen var det dags att ta tåget hem igen. Detta var tisdag onsdag. I torsdags var det promenad med Tessan, det blev en riktigt lång en. Det är så härligt att umgås med henne för det finns alltid något att prata om.
Min helg har ändå varit hyfsat händelserik. I fredags var vi på Infinity och åt, jag Martin Robin Tess och Sebban det var jätte trevligt och länge sen jag träffade både Martin och Sebban. Robin stack vid halv 9 för han skulle upp till Henke och jobba men vi andra satt kvar och pratade sen åkte vi till Sebban. Fy fan vilket underbart hus måste jag säga:)
Igår så var jag på promenad med Ida  sen på kvällen tittade jag först på madagaskar med Julia. så himla rolig alltså, "Du har inte sett nåååååntiiiing". Sen har Peppe varit hemma i helgen så jag och Ida spenderade vår kväll ute i skogen. Även om man inte träffar dig så ofta Petra så märker man hur mycket man saknat dig när man träffar dig igen. Du är guldvärd.

Nu ska jag snart åka och hämta mamma och pappa, de har spenderat sin helg i Göteborg med Annika och Benny.

Ha en fortsatt bra söndag :)

 
Glädjespridaren <3


RSS 2.0