Just the way you are

Onsdag var det idag då ja. Idag har varit en bra dag köpte äntligen min systemkamera det blev en Canon EOS Rebel T1i sjukt grym verkligen Hannah och jag var ute hela eftermiddagen och tog bilder. Lägger upp några längre ner. Pratade även med min kära Shqipe vi bokade flygbiljetterna så vi kan hälsa på vår kära Sara i Virginia, som vi inte träffat sen maj då vi var i Miami, det har tagit för lång tid så nu är det dags ska hinnas med en tripp till Washington DC med, jag ser verkligen fram emot det. Imorrn är det skola igen, JIPPI, eller inte. sen på kvällen är det avskedsmiddag för Gemma, min enda icke-tysk-talande vän. Det suger verkligen men jag hoppas att hon får det bra i San Fransico med.


Hannah


Heather


Are you looking for a boyfriend this weekend?

Är hemma igen efter en mysig helg med familjen. Det var dags för sista campingen för året skönt dock att de hyrt stuga det hade varit alldeles för kallt med tält denna gången. Mormorn var med också så härlig på vägen upp frågar hon helt plötsligt, So Clara are you looking for a boyfriend this weekend? och jag kan säga att det inte är första gången hon försöker para ihop mig med någon. Och cody som hon försökte para ihop mig med denna helgen var förlovad med sin flickvän. Ingen höjdare på match making direkt. Söndagen paddlade jag och det känns riktigt bra nu Stacy tyckte att gjorde riktigt bra ifrån mig. Sen har jag läst en del, fick tidningar från mamma och pappa i fredes så de läste jag och de skickade med Blondinbellas bok med så jag håller på med den och det är riktigt intressant.

Har varit här i 9 månader snart vilket betyder att jag bara har ett år kvar det trodde jag verkligen inte när jag lämnade Finja i januari, men nu är jag här och jag trivs verkligen. Jag är stolt över mitt beslut att stanna för jag har så mycket kvar jag vill hinna med medans jag är här. Pratade även med min vän Emanuelsson och hon kommer kasnke och hälsar på hoppas verkligen det jag behöver resor att se fram emot. Den som kommer närmast nu är min och Shqipes resa till Sara. Det ska bli så kul att träffa henne igen har ju inte sett henne sen Miami. Sen hoppas jag att Tessan kommer och hälsar på till min 21 års dag.

Stängde ner min gamla bilddagbok idag och hittade massor av roliga bilder verkligen kommer att komma upp på facebook så småningom. Massa bilder på familjen med, saknar mamma pappa och Julia något otroligt och hoppas verkligen att ni kan komma och hälsa på mig igen. Älskar er mer än allt annat. Miljoner pussar och kramar.


Thailand 2006

London 2008

Thailand 2008

tror detta är Prag, ingen aning om vilket år men mammas hår ser
ut som det brinner :)


Föresten:
Välkommen till USA Donna !


Dynamite

Känner pressen från Sverige att jag måste blogga så det är dags. Får nog börja med förra helgen följde med familjen upp till Wolfman River, Jon och Stacy hade ett triatlon att bekämpa tråkigt nog regnade det. Vaknade i tältet mellan fredag och lördag det regnade något otroligt somnade om igen men vaknade vid 9 av att allt var dyngblött. Funderad först på om jag gått och blivit sängvätare men det hade jag inte. Heather och jag begav oss in i husbilen där Hannah gjort frukost till oss. Spenderade sedan den regniga degen i husbilen pratade om allt mellan himmel och gjord Amerikansk politik och religion med mera. Tjejerna är underbara trivs verkligen de känner att de kan berätta allt för mig och det uppskattar jag verkligen.

När alla idrottarna kom tillbaka var det en stor middag och lite partaj. Träffade en kille i min ålder som var riktigt intresserad av Sverige, (inte ofta man träffar en sån) han visade svensk musik han hade på sin Ipod det var Afasi & Filthy, Snook och Timbuktu. Sen berättade han vad han hade hört om Sverige och det avr inte att svenska tjejer var blonda och blåögda, som alla andra amerikanare tror utan han berättade att han hade hört att svenska tjejer var lätta att få i säng. Ingen höjdar stämpel direkt. Har aldrig hört någon säga det innan. Väldigt trevlig kille tror han hette Shane eller något.

På söndagen var det dags för mountainbike, lånade Stacys gamla vilekn var lite för liten men det gick ändå tror vi cyklade 17 miles eller något liknande. Väldigt roligt Hannah och jag körde i alla lerpölar. Vi var helt bruna på ryggen när vi kom tillbaka. Riktigt bra träning hade dock väldigt ont i rumpan i måndags. Måndag till Fredag gick fort denna veckan, det flyter på bra nu, har en hel del att göra när det är skola med har inte fullt så mycket fritt som jag har haft tidigare och det gillar jag. Och har börjat lära känna en del av tjejerna och killarna i psykolgi klassen vilket är riktigt kul. Fredag kväll tog jag det lugnt med familjen kollade på Alice i underlandet, tycker fortfarande inte att det är någon höjdarfilm.

Lördag var det aupairmöte, Scavenger hunt. Vi fick ett papper med uppgifter att göra när vi gick State Street ner. Jag var lagkapten för mitt lag det var ju självklart jag och 4 tyskar. Men precis när vi skulle gå så kom Fabiola in i vår grupp med så det var bra. Det avr en rolig dag lärde känna lite nytt folk med. Sen på kvällen kollade jag Sarah, Anna, Chrisi, Yvonne, Steffi och Valerie på bio kollade på grown ups. Jag hade ju sett den innan men  den var bra igen. På söndage morgonen åkte vi till Wisconsin Dells och Outletmalet. De andra shoppade en hel del men jag köpte bara lite små saker. Efter shopping åkte vi och åt lunch. Det avr lunchbuffe och de hade allt verkligen jag blev sjukt mätt. Sen gjorde vi lite annat och avslutade dagen med glass på dairy queen. Hade en riktigt härlig helg.

Idag måndag var jag och klippte mig, mamma var stolt, jag sa åt killen som skulle klippa mig att klippa det som var nödvändigt och han säger att han är ledsen men han måste klippa av 2 inches vilket är typ 5 centimeter. Just nu känner jag mig nästintill skallig. Efetr det åkte jag till gymmet och sen försökte jag mig på att byta vindrutetorkare utan något vidare resultat ska försöka imorrn igen.

Nu är det dags att gå och lägga sig, har några mejl att svara på först.
Godnatt Wisconsin, Godmorgon Sverige.


Det var ju inte meningen att göra dig ledsen Lisbeth.

Då var det ny vecka igen eller ny och ny det är onsdag. Har åkt på världens förkylning och det är bara september men jag hoppas på att det vinterns enda. Hoppas Hoppas. Mår ingen höjdare i alla fall. Har haft en underbar helg.

Shqipe kom i fredes med bussen så jag plockade upp henne vid 4 sen köpte vi lite frukt och nötter och sen hem till mig. Jag jobbade fortfarande när hon kom så vi tog det lugnt och tittade lite på film med Hannah. Riktigt jobbigt att gå från svenska till engelska hela tiden med. Förstår inte hur tyskarna klarar det ibland frågar de varandra saker på tyska men svarar på engelska det måste vara jättejobbigt. Men när jag slutat bytte vi om och drog oss downtown för en liten smakbit ingen av oss var riktigt hungriga. Sen drog vi till 3 dollars biografen och tittade påthe girl with the dragon tatoo/män som hatar kvinnor. Kändes konstigt att vara här och titta på en film med svenskttal men det var kul. Skrattade åt svenska språket verkligen vissa ord är roliga som man inte tänkt på på länge. Sen åkte vi hem och sov.

Vaknade lördag morgon av en armbåge i ansiktet, inte uppskattat. Sen var det dags att göra sig iordning och sen var det frukost på Starbucks och vidare till Wisconsin Dells och Tanger Outlet Mall. jag har inte mycket pengar så jag handlade inget (Stolt). Shqipe däremot behövde bara ett par converse men det blev en väska, sjal, keps och tröja. Inga skor !! Efter några timmar där blev det KFC första gången för mig och vi fick vänta 40 minuter på maten. DÅ ÄR DET VERKLIGEN INTE SNABBMAT. Körde fel på vägen hem men vi kom hem tillslut. På kvällen åkte vi downtown för att röka vattenpipa på en marockansk restaurang åt riktigt god plockmat. Jag har ångrat min uppfattning om Falafel nu iaf. Det avr riktigt gott. Satt idioter bredvid de var ett gäng på runt 45-50 as packade de spillde ut öl på marken och grovhånglade som om det vore normalt. Jag hade skämts ihjäl om mamma och pappa betett sig så ute.

Söndag sov vi lite längre det blev frukost på Panera denna morgon. Sen åkte vi till West Towne Mall jag köpte skor en stickad tröja och ett par byxor, vilket suger då man inte ha pengar men nu har jag höstskor (Shqipe det är pinsamt att erkänna detta men jag fick tänka till när jag skrev höst) så jag behöver inte bry mig mer om det.  Sen åkte vi downtown för det var Taste of Madison i helgen. En kille kom upp till Shqipe och mig han såg typ ut att vara 16 frågade om vi var girlfriends. Både jag och Shqipe tittade på varandra och jag höll på att börja garva och Shqipe bara What do you mean. haha. Sen bad han om hennes nummer och hon ljög ihop att hon hade pojkvän och killen bara  thats lame. Sen ville han inte gå. Shqipe ojag delade på en deep fried cheesecurds, vilket man måste smaka när man är i Wisconsin. Sen begav vi oss till Nitty Gritty där det var avsked/välkommen hit middag. Cathy var tillbaka med så skönt att träffa henne igen. Men tråkigt att hon åker hem imorrn jag hinner inte träffa henne igen. Hoppas verkligen att hon, Steffi och Franci kommer och hälsar på mig. Och sen ses vi ju midsommar 2012.  Efter middagen kände vi verkligen inte för att åka hem så det blev 3 dollars bion igen fast denna gången såg vi grown ups. Det var en riktigt rolig film skrattade så jag dog.

Måndag morgon vaknade vi båda två genomförkylda och sega. Vi drog till Panera för frukost och sen var det dags för Shqipe älskling att åka hem till Chicago. tack så jättemycket för en underbar helg jag är överlycklig att jag lärt känna dig och det är ett stort plus att du bor i Jönköping med för ajg är inte färdig med dig än:)

Nu planerar vi så att vi kan åka till vår tredje kompanjon, Pinglan Sara eller överste krullrygg som är hennes alias. Det ser vi alla fram emot.

Nej nu ska jag sova en stund huvudet dunkar sönder.


Det är sant

Tro det eller ej men jag uppdaterar två gånger idag. Såg detta inlägg Ida skrivit idag och jag kunde inte sluta skratta när jag läste det. Så Ida jag länkar till din blogg Ida Brus blogg


TGIF



Har inte uppdaterat sen förra helgen, sitter och chillar i de nya tvmöblerna de är underbara. Tittar på Notting Hill för första gången på ett bra tag. Förra helgen var härlig träffade alla nya aupairerna de är mycket trevliga ska nog klara av ett år till med dem. Det tråkiga är ju att alla åker hem innan mig om det inte förlänger.

från pickniken i söndags, jag Alex och Sarah.

Måndag och tisdag spenderade jag med tejerna för skolan började i onsdags vi åkte till Zoo och tittade på djuren det var riktigt trevligt faktiskt . Älskar att spendera tid med Hannah och Heather de är underbara personligheterjag kunde inte fått en bättre familj att spendera 21 månader med.
 
My favorite girls.

Hannah matar getterna.

Senare idag kommer Shqipe hit ska bli kul att träffa henne igen. har lite saker planerat som vi ska göra. Tänkte ta med henne upp till Wisconsin Dells/ Outlet mallet och annat trevlig. Längtar nu haha. Tråkigt att Sara inte kan komma också. Men nu ska jag fortsätta mysa i soffan ha en jättebra helg. Och mamma jag hoppas du gillade din present. Älskar dig.


Avslutar som Martin och The Hills.

Later

RSS 2.0