Caaaaaaaaamping

Igår hade Heather sin sista fotbollsmatch så vi var där och tittade, självklart vann dem de har de gjort alla matcher utom en. Sen bar det hem för middag och sen träffade jag Cathy och Steffi och vi gick och tittade på Sex and the City. jag tyckte den var riktigt bra faktiskt men jag gillar ju den typen av filmer. Cathy var lite mer anti men hon var glad att hon hade sett den. C och S åker till Washington och Boston nu i en vecka så jag kommer sakna dem. Men jag åker ju och campar med familjen idag kommer tillbaka igen på måndag ska testa på att paddla kajak för första gången får se hur det går med min klumpighet och balans:P haha ska försöka att inte drunkna. Måste säga att jag tycker det är kul att mormor och morfar läser, jag saknar er. Ha en bra helg där hemma och ta det lugnt på S!estan allihopa:)
Puss Clara


Paris

åHar haft ett par riktigt jobbiga dagar. Men jag hoppas att de är över nu. Hade ett långt samtal med Tessan i söndags det är llti trevligt att prata med henne. Det finns alltid så mycket att säga och jag saknar henne. Vi pratar nu om att ta en liten tripp till Paris i vår det hade varit så himla mysigt. Men först måste Clara hitta ett jobb när hon kommer hem. Hoppas att det lyckas:) Har även startat ett beroende av Prison Break inte bra. Men nu ska jag till gymmet för lite exercise :) ha en bra dag.
Puss Clara

Back on Track

ja då var jag tillbaka igen kände att jag behövde skriva av mig nu. I fredags fyllde Hannah 13 år, tonåring och allt. Frågade henne kvällen innan om de brukade sjunga och så men det gjorde de inte på morgonen och hon ville inte ha frukost på sängen. Jag menar vem vill inte det ? På morgonen när jag kom upp så fick Hannah höra mig sjunga på svenska och sen fick hon sin present. Hon blev jätteglad och jag fick många kramar. Det tråkiga var att jag fick påminna Heather att det var Hannahs födelsedag och Jon sa inte grattis till henne på morgonen utan gjorde det på kvällen när han kom hem, var precis som han hade glömt det. Glöm aldrig min födelsedag pappa :) På eftermiddagen så tog jag med Hannah till Cutting Edge för klippning, jag sitter och läser en tidning och in kommer en enorm kvinna med sån där syrgasvagn. Och nyfiken svensk som jag alltid kommer att vara så lyssnar jag när hon pratar med en av kvinnorna på salongen. Då har hon tydligen fått en blodpropp och något liknande men läkarna har inte någon som helst aning om varför hon fått det. Det kan ju vara allt socker med mera som hon äter. Efterdet fick jag en panikbild framför mig att slutar jag inte med allt godis så komer jag se ut sådär efter ett tag. Så nu har det blivit skärpning har inte ätit något sött eller så sen i fredes förutom morotskakan på Hannahs kalas. STOLT.
I lördes hjälpte jag Hannah att sy klart hennes vita Snuggie hon hade dock mätt fel så tyget räckte inte till två ärmar så det blev en vit och en svart arm. Och sen på kvällen var det kalas. Fick träffa deras uncle Leo för första gången med han verkade hur härlig som helst han berättade att jag skulle upp och åka skidor i Breckenridge Colorado i jul ska bli så roligt. Stacy hade lagat en jätte god potatissallad och sen var det grillat till det och Shirley hade med sig en riktigt god sallad med feta och champinjoner. Gästerna åkte inte hem förrns vid halv 12 så det blev inte att jag åkte någonstans efteråt. Så jag kollade på några Fråga Olle avsnitt på webben.
Idag ska jag träffa några av tjejerna nere vid the Union och sola och han en härlig dag. Ser fram emot det, har inte träffat Vanessa eller Franci sen helgen innan vi åkte till Miami. Och jag har inte träffat Steffi på en vecka så det ska bli mysigt. Nej nu ska jag ut och sätta mig på altanen och läsa min nya bok. Hoppas alla haft en bra helg där hemma, och en del av er gissar jag har slagit runt på Tyringedagarna:)
Puss Clara


freeze

Har hamnat i blogg koma orkar verkligen inte skriva har ingen motivation men jag är väl tillbaka snart igen :)


mama haven't you heard we sold out all over the world

Då var det torsdag igen, snart helg men som vanligt så jobbar de andra tjejerna under dagen så jag inte har något att göra. Så det blir väl att hänga på gymmet. De börjar känna igen mig nu, småpratade lite med killen i receptionen han är den första jag hört säga att han åkte till Sverige efter High school alla andra säger att de åkte till Tyskland. Kan ju vara en raggnings replik jag har ju hört liknande. Var på en fest och pratade med en kille och han bara "If I could choose any country to be from I would chose Sweden" 20 minuter senare när jag sitter och pratar med Steffi kommer han fram till henne med och säger "If I coulde choose any country to be from I would chose GERMANY". Hahah. De har det nog inte lätt. Har upptäkt i veckan hur sjukt fort tiden går nu är det ett år sen vi åkte till Lloret de Mar, jag Emma Anna Tessan Peppe och Elin. Det var så himla rolig vecka, saknar det otroligt. Jag kommer ihåg hur fort allting gick efter att man kommit hem. Saknar skoltiden lite och vad små problem kunde bli gigantiska. Nu oroar jag mig bara för hur allt ska bli när jag kommer hem jag vill verkligen inte tillbaka till Finja. Antingen blir det något i Hässleholm eller så lämnar jag Skåne. Vill  verkligen flytta upp till Jönköping. Har bestämt att det är där jag vill plugga men jag vet inte till vad. Jag har fått ut vad jag behöver från Skåne känner jag men jag vill inte lämna vänner och allt igen jag saknar alla så sjukt mycket. Vill bara ha en vardag och kunna prata med alla hemma och kunna säga jag kommer till dig nu eller vi hittar på något. Vissa dagar går tiden så sakta här. Och jag blir rastlös så fort. Nej nu får jag dra mig till gymmet kan inte sitta här och gnälla men först blir det havregrynsgröt till frukost :)




Saknar er tjejer :)


Saknar er

Igrå kväll träffade jag Cathy och Lea på Starbucks, vi satt och pratade i två timmar typ sen var det dags för bio. Cathy hade kollat upp så "She's out of your league" visades 9.40 men när vi kommer dit så visar det sig att den är 9.10 efter diskussioner blir det Crazy Heart. En helt okej film måste jag säga men det är den tredje filmen jag ser när det är en ett par där den ena är typ död och den andra är runt 20. Börjar bli lite äckligt nästan. Usch och fy. I dag har jag överraskat mig själv med att vakna halv 11 så länge har jag inte sovit på 4 månader. Jag är stolt ! Idag jobbar alla Cathy och Steffi till 5-6 tror jag så jag får försöka underhålla mig tills dess. Funderar på att dra mig till gymmet och simma lite det var ett tag sen nu. Sen vet jag inte vad mer jag ska göra idag. Ingen shopping iaf det är dags för lilla Clara att spara lite pengar.

Senaste dagarana har jag haft lite hemlängtan, eller inte hemlängtan för jag vill inte hem. Utan det är mer att jag saknar alla där hemma. Skulle så gärna vilja ta en promenade med Ida, Tessan eller Johanna och bara prata om allt som rör sig i mitt lilla huvud. Men känns skönt att mamma, pappa och Julia kommer om tre månader det är så snart. Ska bli riktigt kul. Sen är det bara fem månader tills jag och Robin ska till Florida längtar tillbaka till South Beach som bara den.

By the way, önskar Pinglan lycka till idag och hoppas att allt löser sig för henne och hennes hostfamily. Vill verkligen inte se min vän åka hem.

Puss Clara


Vi ses i BiggestLoser pappa .

Då har jag spenderat en timme på gymmet körde slut på mig, det dåliga med YMCA är att gymmet är på tredje våningen så man måste gå ner för trapporna efter träning och benen är som kokt spagetti. inte jättekul. Igår var jag och Heather på Hannahs orkesterkonsert, Marcus kom också det var roligt. Hannah var duktig. Heather gnällde lite men sen fick hon veta att det var tårta och kakor efteråt så då blev hon glad. Sen när vi kom hem var det kyckling som gällde och sen dansade jag och Heather Macarena i en halvtimme vi lärde Jon också. haha. Hoppas ni får en trevlig helg där hemma i Sverige och här med såklart.
Puss Clara


Det är ju semester Överste Krullrygg !

Nu har jag lovat allt för många att jag ska skriva om helgen så det är väl lika bra att jag gör det med. varning för långt inlägg. I torsdags var jag uppe med tuppen bussen gick från Dutch Mill 02.35 till Chicago, jag var på Midway runt 6. Väntade en stund och så kom Shqipe hon hade inte haft en bra morgon hon hade försovit sig och kände att allt bara gick fel. När vi skulle checka in bagaget hade hon 7 pounds övervikt vilket hon skulle behöva betala 90 dollar för istället för 25. För i USA har de något skumt att man får betala 25 dollar för väska när man checkar in det suger. I alla fall hon la över shampo och liknande i min väska så det löste sig endå. Ingen av oss hade ätit frukost så vi åt sen var det dags att bege sig till gaten vi behövde vara där 15 minuter innan. Vi lämnade frukosten i god tid men vi gick åt fel håll klockan var kvart i när vi fick vända. Började småspringa lite när vi kom fram till gaten så står där en flygvärdinna och säger är det ni som ska till Atlanta vi har ropat era namn skulle precis stänga dörren. Vi bara Ja det är vi sen skulle vi visa biljetten så hittar Shqipe inte sin först haha. Tillslut kommer vi på planet men flygvärdinnan verkar inte jätte glad. Hon snubblar på Shqipes väska en gång men försöker att le. Landar i Atlantra och går direkt till gaten för att inte missa något.  
     Vi ringer Sara som redan är i Miami och lurar henne att vi missat planet, det var riktigt kul. Sen var det på nästa plan. Shqipe stöter till en väska så killen bakom får den i huvudet, TVÅ gånger. Vi känner att det mesta går emot oss nu. Sen kommer vi äntligen fram till Miami när vi sitter i taxin till hotelet ringer vi Sara igen och säger att vi måste vänta på flygplatsen för min väska är inte med. Hon går på den med. Stackars Sara. Kommer till hotelet det är eett jättefint rum och hotelet ligger precis vid stranden. Vädret var ingen höjdare så Sara berättar om ett outlet mall som verkar jättebra. Vi fräschar till oss och sätter oss i en taxi, ingen av oss har en aning om avståndet till stället men det visar sig att det blir 160 dollar tur och retur (ca 1100kr) Av denna resa lärde vi oss att inte lite på Sara. Men det var god mat och bra shopping. åkte därifrån vid 9 tror jag men vi ville inte till hotellet än så vi satte oss på ett hookha cafe det var mysigt men alkoholfritt. Det stör en verkligen när alla andra runt omkring festar runt och man själv sitter där med sitt isvatten.
      Fredag var det tidigt upp, på med bikinin och sen till Starbucks till frukost. Sen spenderades hela dagen på stranden omringade av silikonbröst och botox. Havet var underbart alldeles blått och inte en haj så långt ögat kunde nå. På kvällen åkte vi in till Miami ännu en dyr taxiresa men inte som kvällen innan. Vi shoppade lite mer och åt på Hard Rock Cafe det var trevligt sen bar det hem.
       Lördag var det Starbucks och stranden igen Sara hade bränt sönder sig så hon betalade för solsäng och parasoll det gick på 25 DOLLAR (175 kr) Det är annat än Thailand. Även denna dag spenderades på stranden. Sara gick upp lite tidigare men Shqip och jag var strax efter. Det visade sig att vi bränt oss lite vi med men inte i närheten av Sara. Den kvällen var det mycket gnäll om att vi inte kunde röra oss och att det gjorde ont. Men vi tog oss ut tillslut och kollade runt området runt South Beach där vi bodde. Det fanns mycket att erbjuda och en gudomligt god krabb/räk sallad. När vi traskade hemåt fick Sara en del utbrott började skrika pga av alla ormar vi såg, eller ja två. Men hon sprang genom folkmassorna. Den kvällen blev det chips och godis på rummet för det var ju trots allt semester Överste Krullrygg.



Dolphin Mall

Shqipes sminkborttagning var över hela bordet och gick inte få bort inte ens med stekspade :)






Fler bilder finns på Facebook.
Tack så mycket tjejer för en underbar helg, känns forfarande helt ofattbart att man lär känna varandrapå 5 dagar och det känns sen som man kännt varandra i flera år. Madison nästa. <3


Lovar att det kommer längre inlägg.

Då var jag hemma från Miami igen, vilket är riktigt tråkigt jag vill bara tillbaka igen. Tänkte att jag skulle uppdatera här imorrn om min händelserika helg. Men jag lever i alla fall och har haft det jätte bra. Nu ska jag sova hoppas ni får en bra morgon där hemma. Saknar er alla, Puss Clara


RSS 2.0