Smiling Directly When I See You

Hela söndagen spenderades i simhallen. Eller det var iof två olika simhallar. mellan kvart i 8 och 4 var jag i Osby på Höstsimiaden det var kul alla simmarna var jätte duktiga och det blir bara bättre och bättre kommer sakna min små änglar när jag åker. Imorse lämnade jag Robin i min säng och jag och Julia åkte och simmade det var riktigt trevligt idag för Johanna och Therese var där med. Men inte för att det är tråkigt att simma med Julia men omväxling är bra ibland. Sen är det dags att åka till Stockholm imorgon och fixa det lilla visumet, är lite nervös nu att jag fyllt i allt fel och att de kommer säga till mig att jag inte får åka. Men jag hoppas att det ska gå vägen. Det är även fotografering med alla simmare imorrn till Julbladet som kommer ut i postlådorna. Jag har då aldrig lyckats bli bra på bild de 5 åren jag varit med i bladet. I år hoppas jag på att det ska bli den första. Det ska iaf bli kul med två dagar i Sthlm med Julia. Lite shopping ska jag hinna med. Speciellt viktigt är att jag ska in på Buttericks och införskaffa mig något till min avskedsfest.

Nu ska jag sova. Godnatt


You're The Storm That I Belived In

Mysig kväll med Idis och Idol igår. Men jag var dock sjukt trött. Vi satt också och letade utklädnad till mig till avskedsfesten. Idag ringde jag och bokade lokalen för min avskedsfest. Längtar sjukt mycket ska bli så himla skoj. Igår hade Robin och jag 15 månader tillsammans, han var inte hemma igår så vi ska fira idag med middag och bio mys mys. 

Måste sluta tänka så mycket som jag gör, jag blir bara snurrig.

Ha en bra lördag 

50 dagar kvar nu. Ta mig till USA


I Blame It On The Boogie

Ännu en vecka närmare mitt livs största äventyr jag är så otroligt laddad för att åka. I måndags var det pepparkaksbak med Robin och Julia det var kul. Robin blev lite aggressiv mot pepparkakorna men han lugnade ner sig till sist och dem blev så väldigt goda. Och degen var himelsk som vanligt. Efter det blev det en promenad med Ida det blev en kort variant sisådär 15-20 min för det regnade aningen för mycket. Sen i tisdags var det jobb med simningen som vanligt. Finns inte mycket att berätta om den. I Onsdags åkte jag och Julia till Malmö för att besöka SACO-mässan. Och det blev en hel del trängsel på bussen folk puttades in en gammal dam fick putta runt folk för att komma ut. GALET. På mässan kollade vi runt och fick lite nya perspektiv vi var på ett seminarie för Mittuniversitetet om Kriminolog programmet i Sundsvall det var verkligen intressant och jag kan verkligen tänka mig att söka in när jag kommer hem. Det blev lunch buffé på Pizza Hut det var mums mums. I torsdags var det jobb på Ljungdala i första klass. Vi gjorde adventsljusstakar och läste i läse boken som visade sig vara Vi Läser. Det var den boken vi läste när jag gick i ettan tvån. Den om Tor och hans hund Lump och kompisarna Olson ,Sven  och Fatma med mera. Nostalgitripp till Sturefors klass 1C. haha. Idag har jag inte gjort så mycket blev en resa till Ida för en promenad. sen körde hon mig hem. Ikväll blir det Idol-mys med Ida och kanske Anna och Tessan. Kul Kul. Imorrn ska jag ínte göra så mycket på dan men sen på kvällen ska jag och Robin till Kristianstad och äta och sen titta på Luftslottet som sprängdes. Har älskat dem andra filmerna så jag hoppas verkligen på denna att den ska vara lika bra som de andra.

Det var allt från mig.


You Belong With Me

Igår var det som sagt förferre hos Johanna. Tyckte att dagen gick väldigt långsamt igår men som vanligt är jag alltid för sent ute när det kommer till att fixa till sig. Och tur var att bussen var lite sen annars hade jag missat den. Hos Johanna var det mys och trevligt vi kollade på idol och drack våra medhavda drycker. (skönt att Reza äntligen åkte ut) Vi spelade också något spel med andra ord tror jag det hette. det var kul. Ida och Johanna vann över mig Anna och Elin. Jag må vara dålig på att förklara ord men Anna satt i 30 sekunder och frågade samma sak. Det finns en massör i Hässleholm efternamn Vitaj vad heter han i förnamn. Jag och Elin såg ut som frågetecken.. Sen bar det av till Harrys med tåget 00.23 och vi kunde inte få tag i biljetter för våra kort funkade inte och sen kom det ingen konduktör så vi betalade inte. Sen in på Harrys det var sjukt kul, rätt folk gör kvällen rolig. Och ni tjejer är det BÄSTA. Efter Harrys blev det taxi hem till Anna för att sova. vaknade vid 8 av att Sappo hoppar upp och andas med sin sjukt härliga andedräkt i mitt ansikte. HÄRLIGT? NOOOOOT.
Sen idag har jag promenerat med mamma beställt några böcker så jag ahr något att läsa. Har även kollat på Twilight och nu tittar jag och mamma på Maid Of Honour. En riktig mys film måste jag säga. Robin kommer hem ikväll men han har inte tid med mig. Nej jag skoja bara. Ikväll får det bli film mys med mig själv vet inte vad jag ska se för film dock men det lutar åt The Proposal har inte kollat på den än. Fick den på posten förra veckan. Nej nu ska jag kolla färdigt på film men mamma.
Ha en bra kväll.


 


Waiting On The World To Change

Idag har det inte hänt så mycket. Det mest dramatiska var att julia glömde sin plånbok hemma och hon skulle ta tåget till Stockholm så mamma fick åka från jobbet hem där jag väntar med plånboken sen fick vi åka till stationen med den jag springer in hittar inte Julia hon svarar inte heller på telefonen som jag och mamma ringt till under 20 minuter. Sen ser jag hennes röda jacka vid busshållplatserna hon trodde nog att jag skulle komma med bussen. nu är det typ 7 minuter till tåget ska gå. Yes Vi Hann. Jag går till mamma i bilen vi åker hem. Sen ringer Julia och säger det lär ta tid innan jag kommer iväg. Får det är en olycka i Eslöv. Så hon fick sitta på stationen ett bra tag och vänta på att tåget ska komma. Varför ska man hoppa framför tåg det försenar hur mycket som helst måste ju finnas lättare varianter. Nej men skämt o sido personen i fråga mådde nog inte bra.
Ikväll blir det förfest hos Johanna och sen beger vi oss till Harry's har inte varit där innan så det ska bli kul. Min kära mamma jobbar med ägarens fru så jag fick två fribiljetter så jag inte behöver betala det skyhöga inträdet på 50 svenska kronor :) Nej men det var jätte bra det peppade mig lite eftersom jag egentligen inte har jätte mycket pengar:) 
I eftermiddag har jag mamma och pappa möblerat om i tvrummet med, det blev fin fint :)

Hoppas alla får en bra kväll för det ska jag ha. 


Raise Your Voice To Be Heard

I helgen var det lugnt. På fredagen var jag hemma och mös med pappa och Julia eftersom mamma var på GeKås och brände pengar. Sen på lördagen skulle både jag och Julia åkt på tävling men det visade sig att vi hade bara en simmare så det var onödigt att vi åkte båda så Julia åkte på den. O var jätte duktig persade som vanligt med flera sekunder. Robin var här en stund och jag fick en bukett med jätte fina blommor. Tackelitack :) Vid 1 tog jag bilen till Kädarp för en liten avskeds fika med Maja hon åkte till Kina igår och beräknas vara borta till Mars eller så länge pengarna räcker så då lär vi ju inte ses igen förrns i februari 2011. Pappa var lite butter när jag skulle köra ut på landet eftersom han tvättat bilen dagen innan men eftersom det var till Maja jag skulle så gav han med sig :P haha. Stannade hos Maja till kvart i 4 ungefär sen var det hem. Och senare på kvällen åkte jag Emma Ida Anna och Tessan till Näsby och bowlade. Det var sjukt kul jag tror att Ida vann, eller jo förresten det gjorde hon. Sen var jag eller Emma tvåa kommer inte riktigt ihåg hur det blev där.
Och nu i veckan har det inte hänt så mycket. Igår jobbade jag lite på Ljungdala skolan jag hade stängningen och jag hoppas att det gick vägen det är ingen som har ringt iaf om att det har blivit fel:)
Idag ska jag träffa min jobbcoach Caisa och sen blir det mer jobb. jag ska ta mig tid för att åka till graven med jag missade helt allhelgona i år och har lite dåligt samvete för det så jag ska dit idag istället med en blomma.
Idag är det 59 dagar kvar tills jag lämnar Sverige och jag längtar verkligen. Vill bara komma iväg och börja mitt äventyr :)

Ha en bra dag :)


Someone's Watching Over Me

Har haft fullt upp i veckan därför har jag inte skrivit.
Måndag-Onsdag har jag jobbat på Ljungdala skolan. Det var höstvandring på förmiddagen det var kul alla barnen är så snälla. Det var en 17årig kille med också som hade APU och då tyckte alla tvåor som jag hade förra veckan att det var kul och kom springandes och skrev F är kär i dig han tycker du är söt. Tycker inte du att F är söt? Jag känner inte ens F. Var man själv så jobbig mot vikarier i den åldern? Jag vet att man var grymt jobbig när man kom upp i högstadiet då var det ju kul att lura vikarien om när man slutade och om hur det brukade vara. Nostalgi tripp till högstadiet just nu. På tal om det så tog jag vaccinet mot svininfluensan i tisdags jag tog bussen dit med Johanna, det avr kul vi har alltid något att prata om. Eftersom vi tog bussen så var vi där 25 minuter för tidigt men det var något nummerlapp system så vi fick vaccineras först sen Johanna var 00 och jag var 01. Efter att vi taget den så ramlade det in mer folk. bl.a Robin, Sebban, My och Johanna det var kul och även några andra som man inte umgåtts med sen högstadiet. Staffan, Hanna, Sofie Det var kul att se gamla ansikten.

Det var inte lika kul på kvällen då jag inte kunde få av mig den där helvetes t-shirten man var rekommenderad att ha. jag fick ju inte upp min arm. haha Robin fick hjälpa mig sen var jag så rädd at han skulle sprattla i sömnen och slå till mig så jag sov på soffan. Jag hade sjukt ont i armen dagen efter med och igår så vaknade jag upp och var väldigt hängig. Det visade sig att jag hade feber så hela dagen igår låg jag i soffan däruppe och tittade på Vänner mådde mycket bättre efter det med. Men dock efter min vännerbehandling så har jag lite feber idag med. Tråkigt. Det är ju fredag och allt och jag fick tacka nej till en promenad med Idis och det är inte kul alls. Grattis till ditt nya jobb gumman :D Wish you all luck! Men promenaden får bli på sönda istället. Men hoppas på att bli frisk till imorrn för då blir det fika i Kädarp ska bli trevligt. Maja åker ju snart och sen åker jag så vi behöver ses för sen blir det ju inte förrns näst nästa år :/

Är inte Facebook helt otroligt egentligen? folk hittar sina syskon som de aldrig träffa med mera med mera. det är sjukt man kan hittaa nästan vem som helst. Det är en norsk tjej som har hittat mig där och hon ska till samma ställe i USA hon åker dock veckan innan mig så vi är inte i NY City tillsammans men ändå. Jag längtar så sjukt mycket tills jag ska åka nu kan inte förstå det. Angelika har det hur bra som helst och jag vill bara iväg.


Have  A Nice Weekend


Catch A Falling Star

Var hemma hos Robin igår kväll för lite tv-mys. Han hade varit upp och jobbat med Henke. det är alltid så skönt när han kommer hem. Sen i morse var det tävling på Tyrs Hov det är verkligen hur kul som helst när det går bra för dem. Och jag tycker verkligen det gick bra för alla idag. Det blev många medaljer och personliga rekord.
Ocg nu ska det bli matlagning till pappa, det är ju fars dag och allt jag har gjort i ordning ett litet kollage med bilder på mig pappa och Julia när vi var små och ramat in. Mamma fick ett till mors dag, dem måste ju behandlas lika. haha.

Igår pratade jag lite med min host mom och tjejerna har sagt att de är spända på att jag ska komma. Jag längtar verkligen nu tills jag ska få ge mig av. Pratade med en tjej som heter Amanda med hon ska flyga samtidigt som mig så vi ska vara på skolan samtidigt.  I Can't wait.

That is all for now. Over and out.


At The End Of This Road

Har inte haft orken att skriva i veckan, jag har varit trött i allmänhet. Jag kan berätta lite kort vad jag har gjort i veckan.
Måndag kommer jag inte ihåg vad jag gjorde eller jag var nog hos Robin och sen var det tränarmöte på kvällen. Sen fick jag ett samtal från Camilla på Ljungdalaskolan och de undrade om jag kunde komma och vikarier på tisdagen. Så på tisdagen var jag på ljungdalaskolan hela dagen. Det var skit kul så sjukt söta ungar. En liten kille tyckte jag var lika Amy Diamond. Undrar vad han syftade på vad jag vet så har jag ingen glugg så det måste vara något annat. Sne var det direkt till simningen efteråt. och sen skulle jag vara med på styrelsemötet. Kul Kul.
Sen på onsdagen ringde Camilla igen och undrade om jag ville jobba nästa vecka med och tackar nej till jobb, det gör man bara inte :P Så på måndag ska jag ut på någon höstpromenad hela dagen. Jippi Ka Jei.

Fick brev hem om att man ska vaccinera sig på tisdag, kul när typ alla ska dit mellan 14-16 då lär man ju få sitta där och vänta ett tag. Funderade ett tag på att strunta i det men pratade med familjen i USA och de tyckte verkligen att jag skulle ta den så på tisdag mellan 14-16 får ni inte tag i mig för då sitter jag i min t-shirt i nåon gammal kyrka. haha.

Igår fick jag mina visum papper jävlar i det vad mycket man ska fylla i. om jag gjort militärtjänst om jag går på droger, om jag äger vapen eller hur det nu var. Sen har Amerikanska Ambassaden bestämt att man inte kan betala in avgiften över nätet så man måste till banken och fixa det och det var inte det lättaste för det var massa saker som skulle stå på kvittot och det skulle var stämplar och liknande. Så den ena i kassan bredvid sa till tjejen i min kassa att "Låtsas att du är i Irak för där stämplar dem utav bara den" .

Blev även en promenad med Ida igår vi har alltid mycket att ta upp och disskutera. Sen blev det kräftor på kvällen eftersom Robin svek så blev det mer till oss men jag har nog aldrig tryckt i mig så många. vi hade allihop ont i magen efteråt. Efter det begav jag mig till Friskus där det var Idol tittande med Anna Emma och Ida. Jippi Ka Jei. Synd att Rabih skulle åka ut bara, jag tycker det är dags att skicka ut Eddie för han sjöng verkligen inte bra igår.

Angelica begav sig till USA i Måndags och jag önskar henne all lycka till där borta så ses vi när jag kommer över:)



Sitter vid datorn och kladdar lite och gjorde ett kollage med några av bilderna som togs i Spanien. Skulle ge mycket för att åka ner till solan med samma flickor och slå runt igen.



Ha en fortsatt bra söndag :)


Good night

Jag har spenderat min dag genom att simma i morse och sen gick jag hem till Robin åt en mysig frukost sen har vi umgåtts hela dagen. Jag lovar att uppdatera om helgen  imorrn för nu ska jag sova för jag ska upp tidigt och jobba.

Godnatt :)


RSS 2.0