1.29 pm

Annu en helg har gatt och jag lever. I lordes kom Lea och Drew hit och lagade mat det var mys sen kom vanessa och sov over. Ville inte sova sjalv forsta natten. Sen igar sa shoppade vi lite eller Vanessa gjorde det jag fonstershoppade lite. STOLT. Sen at vi middag pa chilis at en riktigt god sallad. Och efter det var det bio som gallde vi sag Remember me med Robert Pattinson. Mitt rad ar SE DEN. Gud vilken bra film jag och Steffi grat som bebisar i slutet. Basta filmen pa lange sen ska vi ju se Last song i veckan med har last boken och jag grat sa jag hoppas pa success pa bioduken med. Fick en ny kompis idag med fran Dell support vi pratade i 2 timmar, men nu har nog allt lost sig kommer ringa en kille och bestamma en tid da han kan komma hit och fixa datorn . Jag dansar pa rosor ar sa glad att jag ska fa min dator tillbaka :) Sen akte jag till gymmet for att kora slut pa mig sjalv och det gjorde jag orkar inte ga nu. Korde hem hamtade posten och sag ett brev till mig visste direkt att det var fran Idisen kanner igen handstilen. Ahh blev sa glad skyndade mig in for att lasa. Ska svara senare tror jag nog. Kan inte komma ihag att det var sahar roligt att skriva brev . nu ska jag hoppa in i duschen kan inte duscha pa gymmet for deras duschar ar ungefar i hojd med mina axlar sa jag far boja och vrida pa mig for att fa ur shampot. ha en fortsatt bra dag och kvall.

Puss Clara


3.56 pm

Da var jag ensam i detta hus for en vecka. Familjen kommer hem pa fredag. Clara Nyquist som ar mer morkradd an nagon annan pa denna planet ar ensam i ett hus mitt ute i skogen :/ Vad ska jag ta mig till? Blev sa glad nar bade Heather och Hannah kramade mig innan de akte. Ibland alskar jag bara de tva och ibland onskar jag att de kunde sova dygnet runt. Hannah sa att hon skulle doda mig om jag dodade hennes vaxter. Sen har jag hundarna, hamstern och skoldpaddan att ta hand om med, sa jag ar inte helt ensam. Ikvall kommer tjejerna och Drew for lite matlagning ska bli riktigt kul. Cathy och Vanessa ska sova over med sa jag slipper vara ensam. Idag ar det kalas hemma hos familjen Persson, for Robin, jag hade garna varit dar detta var annu en fodelsedag som jag missade. Saknar Robin sa otroligt mycket men i veckan ska vi planera in var Florida resa sa det ska bli skont att ha nagot bestamt. Drommer om att traffa honom flera ganger i veckan. Langtar till Oktober. Sitter och tittar pa Tin Cup nu mamma, Kevin Costner ar underbar som vanligt :)
Ha det bra dar hemma.

Puss Clara

8.26 am

Har haft en bra start på dagen fick till och med iväg tjejerna till bussen och slapp köra dem till skolan. Jippi. Igår var en lång dag började på gymmet kände mig lite seg. Sen var jag downtown med Lea gick runt lite och fönstershoppade. Sen hade jag barnen själv på kvällen stekte jag köttbullar, Hannah sa att det var de bästa hon ätit och jag kan säga att dessa ungar är ärliga ibland lite för mycket. Men de gillade dem. Pratade med mormor precis med, hon blev glad när jag ringde. Hon berättade om en annan dam som ligger bredvid henne som också var relaterad till HV71 så de hade mycket att prata om sa hon. Skönt att höra att hon mår bra. Hon får komma till Habo i veckan med så morfar kan komma till henne oftare och hon tycker det ska bli skönt att komma närmare lägenheten. Skulle berättat för henne att jag gjort köttbullar men jag glomde av det :/ Får spara det till senare då. Familjen åker till Salt Lake och kommer inte hem förrns nästa fredag. jag kommer vara helt ensam mitt ute i skogen i ett annat land. Och jag som är så himla mörkrädd jag kommer dö. haha. Funderar skarpt på att åka till gymmet idag och springa lite. Är redan ombytt så det lär bli gymmet. Hoppas alla där hemma får en fortsatt bra dag. Solen strålar som bara den idag. Jag njuter :)
Puss Clara

1.26 am

Shopping Shopping Shopping.
Spenderade några timmar på West Towne Mall. Håller nästan med min kära aupair vän Ida Brus man shoppar bättre ensam, behover inte vänta på någon. Köpte en ny beige parkas på HM en scarf och en randig topp. Kunde först inte bestämma om jag skulle kopa en beige eller en svart men efter en lång funderare så blev det en beige. Efter det hamnade jag på Forever21 (såklart) hittade en jättesnygg t-shirt och hittade även en blå parkas som jag ville ha så jag köpte den med. den kostade bara 9.99 visade det sig så jippiyey. Shopping är KUL :) Börjar bli sur över att inte ha någon dator dock skulle vilja lägga in bilder och sånt sen vill jag prata i Skype. Jag vill prata med Sara, Robin, Mamma och Tessan (hon har saker att berätta och jag har saker att berätta) Sen skulle jag vilja prata med Ida med vi har inte pratat sen jag kom hit, det är tråkigt, saknar er allihop vännerna ni är bäst :)
Puss Clara

Zumba

Borjar bli trott pa att inte ha nagon dator nu. Enligt Dell har sa fanns det typ ingen agare till min dator sa de kunde inte gora nagot. Men pappa hjalpte mig sa att jag star som agare i Sverige nu sa de ska kunna flytta over det. Darav brist pa uppdatering. hade en chill helg. I fredes skulle vi aka rullskridskor som sagt men jag korde vilse och hittade inte dit det snoade som bara den och var kolsvart. I USA tycker man nog att det ar onodigt med gatlyktor for de har knappt nagra man ar glad om man hinner se gatuskylten innan man kor forbi. I Lordes hjalpte jag Hannah med hennes film, jag spelar tva roller. Hon har lovat mig en kopia sa jag kan ta hem den och visa er alla hur hemsk skadespelare jag ar. I sondags tog jag det lugnt och sen pa kvallen traffade jag Vanessa och Steffi, vi akte till FlatTop for middag. Mycket trevligt alskar den restaurangen ska ta med mamma och dem dit nar vi ar i Chicago:) Ni har inget att saga till om var vi ska ata har redan planerat tre kvallar. hehe. Idag ska jag och Lea testa pa Zumba pa gymmet ska bli kul. har bara sett det pa tvshop hemma men det verkar kul med lite dans. Sen har jag funderat pa att borja med fotboll igen nar jag ar har. Saknar det helt plotsligt riktigt mycket. Heather spelar efter skolan hamtade henne igar och jag vill bara ut och skjuta runt lite. Igar holl jag pa att bryta ihop hamtade Hannah fran skolan hon hade en termos med "dirty water" hon hade gjort det till skolan det var typ choklad, kanel, chai, gradde. m.m. hon fick for sig att dricka detta sag inte det och hon staller det i framsatet och valter ut det. Heather fick sitta pa en handuk idag for att inte fa bruna flackar i rumpan. jag var sa arg. nar jag berattar det for foraldrarna skrattar de bara. Det ar sa typiskt Hannah. De tolererar allt fran henne. herrgud sager jag bara. Nu ska jag byta om sen blir det ZUMBA. ha en bra dag dar hemma.
Puss, Clara

Roller Girl

Haft en helt okej dag har avrit på gymmet med Lea. Båda var sega idag så vi tog det lugnt. Sen lämnade jag henne och åkte till West Towne Mall för lite shopping. Köpte två nya tunikor och ett linne. Kom hem precis glad för vad jag har kommit över då skriver mamma att de har fått avliva Valle idag. Jag tycker så synd om morfar nu är han helt ensam. De har ju inte haft honom så länge men ändå. Hoppas på att mormor får komma till Habo nästa vecka så morfar kan gå dit varje dag så han slipper vara ensam. Önskar att jag kunde fått träffa Valle när jag kom hem.
Ikväll ska jag träffa min tyskar och åka rullskridskor inomhus har alltid velat testa på det, ska bli så sjukt roligt. Sen imorrn är det Aupairmöte kul kul. Orkar inte skriva mer idag känner mig nere efter detta med Valle. Skänker en tanke till morfar och mormor, Saknar er båda massor. <3
Kommer sakna dig ditt lilla odjur <3

Feelin' hot hot hot

Vadret har varit underbart denna veckan verkligen men vad hor jag pa radion nar jag ar ute och kor jo det ska snoa i helgen. What? Hur kan det kommma sno nar det varit nastan 20 grader varmt i veckan. Jag forstar da inte klimatet har. Langtar sa efter Miami nu alltsa behover konstant sol . I veckan har jag kopt tre par nya skor hade bara ett par sommar/var skor med mig sa det blev ett par vita converse och ett par svarta och ett par aprikos vanliga tygskor. Jag ar valdigt nojd med mina inkop. Men nar jag kopte conversen var mannen i affaren valdigt chockad over att jag ahde sa sma fotter for han tyckte jag var sa lang. haha. Det har aven blivit ett par nya solglasogon det behovdes verkligen for solen ar sa himla stark. Trivs verkligen i detta vadret men jag fasar over att hamta tjejerna nu mera for det finns ingen AC i bilen sa man svettas ihjal varje gang. Kora ar inga problem da kan jag ha rutorna nere men eftersom jag maste vara pa hannahs skola 20 min innan hon slutar sa blir det varmt att sta still. Det avr en svensk tjej som skrev till mig igar hon ska komma hit i april som aupair. Ska bli kul med lite svenskt blod istallet for dessa tyskar som ar overallt. Inte for att jag itne tycker om mina tyskar men :P haha
Hoppas ni haft en bra dag dar hemma. / Clara

Party in the USA

forlat att uppdateringen ar dalig men jag har ju som sagt ingen dator. Lamnade knappt huset fran onsdag till fredag och holl pa att do. kande mig instangd och hade san hemsk hemlangtan har haft dessa upprepade drommarna om att jag kommer hem och inte har nagot gemesamt med nagon och de flesta har glomt mig. Vet att det inte kommer vara sa eller vet vet jag ju inte men jag tror inte det kommer vara sa. Men i fredes hamtade jag upp Vanessa vid West towne sen korde vi hem till Cathy vilket var mer ut pa landet an vad jag bor. Var sjukt dimmigt ocksa vi sa inte ett jota. Hos Cathy var det matlagning och film som stod pa listan Annika och Steffi var dar med. Alltsa jag och tyskarna :P Vi gick och la oss vid 5 snaret sen var vi uppe igen vid 11 spenderade dagen pa west towne sen hem till Cathy igen for att fixa till oss senvid 10 akte vi ner downtown och traffade jack och Justin hemma hos Jack spelade ett sjukt roligt olspel som jag maste komma ihag sa vi kan gora det hemma sen :) Sen kom Austin och nagra till och sen drog vi pa ett homeparty. temat var Eurotrash vet inte riktigt hur Amerikanarna ser pa oss Europeer men jag har da aldrig sett nagon kla sig sa :P Var en kille som var typ i Peppes langd som stod och dansade bakom oss han fragade nastan alla om man ville dansa med honom. Tyckte synd om honom verkligen. Sen fick jag hora en rolig raggningsreplik. Kom fram en skitfull kille som sa att If I could choose any country to be from, I would defininitly chose Sweden. haha. Lite senare sa han samma sak till Stffi fast da valde han ju saklart Tyskland. Vi var hemma vid 7 ungefar sov till 11 sen var det St Patricks parade, sa downtown igen efter paraden var det Starbucks och sen var vi bara ute och njot sa sjukt fint vader man kan inte tro att det var sno for tva veckor sen. Satt tillochmed ute i linne igar och solade lite. Idag ska jag traffa Cathy och Lea downtown ska kopa mig nya skor och en vaska :) Hoppas alla darhemma har det bra. Hoppas du far komma hem snart mormor mamma sa att du fatt vinterkraksjukan. Du har lite otur nu tycker jag. Jag saknar er alla darhemma. Pusspuss<3

Instangd

Sitter hemma i huset ytterligare en dag Hannah ar fortfarande sjuk far panik nu har inte lamnat huset pa tre dagar. Sa himla skont att det ar helge sa jag kan ta mig ut. Ikvall blir det cook/sleepover @ Cathys. Hennes HF ar i Florida ska vara dar i 2 veckor Cathy aker dit och ar med dem sista veckan. Gratis semester? inte helt fel. Var resa ar dock bokad till Miami den 29 april ska bli sjukt roligt och skont att fa lite sol for har regnar det som bara den eller inte just nu men igar gjorde det iaf. Men jag ar glad nu nar snon forsvinner vad jag har forstatt sa snoar det i Sverige igen:) Jag valde ratt vinter att aka ivag kanske. Jag trodde bara det var man som tyckte synd om sig sjalva nar de fick en forkylning men Hannah tar priset man kan nog inte vara sjukare an vad hon ar just nu det ar nastan sa hon ar doende. Imorse holl jag pa att do knackade pa till Heather skulle in och vacka henne och det forsta hon gor nar jag sager godmorgon ar att stracka upp handen rakt upp sag sa roligt ut. haha.  Nej nu ska jag tillbaka ut och gora ingenting jippi. Jag alskar att vara hemma. Forstar verkligen inte hur ni aupairer gor som har sma barn som ar hemma jag hade dott tror jag. Jag avgudar er for att ni orkar.

ha en bra dag. Saknar er dar hemma <3


Saknad

sitter och tittar pa film med Hannah nu hon ar sjuk sa det blir en heldag hemma. Kanner mig inte helt kry jag heller men jag overlever. Som ni ser sa skriver jag pa Heathers dator sa jag ar inte de svenska boksaverna. Saknar er alla dar hemma sa otroligt mycket onskar att jag kunde traffa er for lite smaprat. var trakigt att man kom sa nara vissa personer precis innan man akte vanner man haft ett tag men inte umgatts med och sen bara for att man ska ivag sa blir man mycket battre vanner. Men jag hoppas verkligen att allt kommer vara som vanligt nar jag kommer hem och vi kan fortsatta nar jag kommer hem. Vet att alla kanske inte ar kvar i Hassleholm/Tyringe m.m men jag hoppas man kan halla kontakten idag. Alla mina vanner betyder otroligt mycket men vissa mer an andra. Jag alskar er och hoppas att vi ses om 10 manader :) <3

Dalig uppdatering

ber om ursakt for dalig uppdatering men jag har ingen egen dator langre utan den ar helt stendod. Blir sa sjukt sur, mamma hade samma problem med sin vi har ju samma modell. Sa var jag inne och tittade pa Dells hemsida da visar det sig det ar samma problem med nastan alla deras datorer och det har varit sa i iaf 5 ar? vilket foretag saljer datorer med samma fel ar efter ar. Jag blir sa irriterad ska aldrig mer ha en Dell i hel mitt liv. Dell ma brinna i helvetet eller hur Sara ? :P Gjorde inte sa mycket i helgen eftersom jag varit sjuk men det blev en konsert i lordagsnatt med WOOK vilken jag var helt felkladd for. haha men sant hander. Sen i sondags var jag pa gymmet och simmade lite med Vanessa och Cathy sen blev det Subway och sist men inte minst sa tittade vi pa Alice i Underlandet 3D riktigt rolig film:) Min bil var ju sonder sa jag fick tigga skjuts hem av Drew. Under loppet av tva manader har jag tagit sonder 2 kameror, en dator, en torktumlare och en bil. Har jag otur eller ar det min klumpighet som slar in. Jag tog egentligen inte sonder bilen det var en oljelacka men anda. Kan inte skriva vara svenska bokstaver heller for att jag anvander Heathers dator. suck. Vad ar problemet med mig. haha. Sitter och vantar pa att klockan ska bli lite mer sa jag kan hamta Lea och aka till gymmet sen hoppas jag att min garanti pa datorn har kommit nar jag kommer hem. Mamma och pappa skickade den igar.
Onska mig lycka till haha det behovs :)

Lördag igen

jaha då var det lördag igen. Är fortfarande inte riktigt bra mina ögon gör fortfarande ont och huvudet dunkar. Men jag försöker vara ute i det fina vädret ändå. Igår efter att jag hämtat tjejerna så körde vi hem Heather och sen åkte jag och Hannah tilll frisören. Och det gick riktigt fort de klippte hennes hår på 7 minuter nu ville hon ju inte ha något avancerat men det tar nog i alla fall 25 att bara klippa topparna på mitt typ. Sen åkte vi hem jag slutade redan vid 6 för familjen skulle på middag jag fick följa med om jag ville men kände mig inte riktigt bra. Cathy ringde senare på kvällen och undrade om jag vill med och titta på bio. Bestämde oss för Alice in Wonderland men den började inte förrns 10 ochfolk jobbade så jag titta färdigt på Harry Potter sen ringde hon igen då var biljetterna slut så vi impuls bestämde oss för biljard. Ja det finns inte något stor utbud av pubar där vi kommer in men på denna gjorde vi det . Tummen upp så vi spelade biljard och umgicks några stycken. Och ibland är jag en J****l på biljard och andra sekunden kan jag inte ens träffa den vita, det är mystiskt. Sen idag så träffade jag Gemma och Cathy för lite mexicansk lunch det var mums mums. Åkte vidare till Target och Old Navy hittade en hel del snyggt som jag ska införskaffa mig i veckan :) Sen ikväll har Justins band konsert så vi ska dit och titta de spelar vid midnatt det ska bli kul. Men först är det en väl förtjänd tupplur som väntar.
Skänker alla tankar till dig mormor du kommer att klara det här galant. Hur skulle morfar klara sig utan dig och hur skulle vi klara oss utan dina köttbullar (och dig). Älskar dig <3

It's A Beautiful Day

Har haft en riktigt bra morgon. Vet inte om jag skrivit det innan men Hannah gillar inte när jag gör hennes pannkakor hon gnäller för att de inte är färdiga och att smeten inte är tillräkligt fluffig så hon har gjort sina egna men idag fick jag en chans att visa att jag kan visst. Så jag började fixa och done sen blir det en helt perfekt pannkaka en sån man bara ser på bild Hannah sprang och hämtade sin kamera så det fick ju jag med göra. Sen kom Stacy in i köket och bara det där är vad jag kallar en perfekt pannkaka. Det fick mig att må riktigt bra. Vissa mornar är alla så griniga så kommer jag där med mitt morgonhumör vilket 9 utav 10 dagar är på topp jätte glad och sprallig men det drar ner när man får en grymtning tillbaks när man säger godmorgon. Men idag var en bra morgon.
Är fortfarande lite sjuk men amerikanska mediciner är mirakelkurer verkligen. Nu har jag bara lite ont i ögonen och feber kvar men halsont och huvudvärk är som bortblåst. .
Hoppas alla hemma får en bra fredag kväll och en bra fredag. Här kommer en bild på min pannkaka :)

Sjuk

Tror jag håller på att dra på mig en förkylning har konstant frossa och en sprängande huvudvärk. Hoppas det försvinner fort. Idag har varit en seg dag utan större händelser.  Har kollat på en bra film dock. We are Marshall. Tummen upp för den filmen sorglig och sann.
Clara

Great Weekend

Har haft en riktigt härlig helg. I fredags var jag på Starbucks med Lea men det tror jag att jag redan skrivit. haha jätte fint starbucks nu på vintern har de en öppenspis som man kan sitta runt och på sommaren har de en terrass på övervåningen väldigt myspys. Önskar att det fanns sånna Cafe i Sverige. Hemma känns de bara små och trånga det är det som är det mysiga typ. Sen lördag så åkte jag lite längdskidor igen med Stacy, Mary-Lee och tjejerna. Det avr lika kul som sist men det var plusgrader och fy bövelen vad varm man var. Sen tog jag det lugnt resten vad dagen pratade riktigt länge med Robin det var riktigt skön, saknar honom. Sen på kvällen var det goodbye party för Celine hon har varit i rematch för hennes Hostparents verkar helt störda. Så hon flyttade till Minneapolis igår. Tråkigt att jag inte hann lära känna henne så bra men det är inte jätte långt dit så. Efter mysig middag så skulle jag egentligen på ett infflyttnings BeerParty men jag åt nog något som inte var riktigt bra. Det kändes som hela magen vände sig verkligen kunde knappt köra hem. Somnade direkt nr jag kom hem sen. Och igår förmiddag så åkte jag pulka med Lea, och shit vilken backe alltså haha och mitt i stan. Det var riktigt kul men jobbigt att gå upp varje gång man åkt ner. haha. Lånade Hannahs pulka men hon glömde berätta att den var för tre så där åkte jag runt själv i en pulka för tre personer. Efter det så var det ju såklart Starbucks haha. Det är det enda jag gör. Sen hade jag aupair möte så jag lämnade Lea och åkte till gymmet där vi skulle ses. Där var det dags för självförsvar och shit vad roligt det var verkligen läroriktoch efter att ha lärt sig det så funderar jag på att fortsätta med det kanske. De hade Kickboxning och sånt med :) efter det så åkte jag och 6 tyskar till en 50-tals restaurang för middag. Det var riktigt mysigt och så mycket Grease föll nästan tillbaka i min Grease period då jag och Sara tittade på den filmen så gott som varje dag. haha. Här kommer bilder från min helg .
Celine
Mike. Och Peppe han säger att han inte gillar Kina/Thai mat för att man aldrig blir mätt. Han borde åka till Kristianstad med oss. haha
Drew och Lea. Denna pojk har världens vänligaste leende :)
Backen, (ser kanske inte jätte stor ut här men)
jag och min 3-manna pulka :)
Fräsch söndagsbild :)
Cathy Jag Vanessa :)
Choco Milkshake. Fick det i dessa glasen och sen de silvriga metall bägarna var också fulla med milkshake så man kunde fylla på :)
Har nog glömt skriva att jag ska till Miami. 29 april till 2 maj. Med Sara och Shqipe det ska bli så sjukt skönt med lite sol och värme. Känns verkligen som våren aldrig kommer komma hit. Men det märks inte på Highschool eleverna att det är kallt de går ju i shorts och vissa går i flipflop i snön. Wierd. Men längtar tills jag får träffa mina svenska vänner :)

RSS 2.0