Sleepy

Tänkte bara säga Godnatt USA , Godmorgon Sverige. Min fredagskväll har spenderats på Starbucks med Lea det var trevligt. Hoppas inte alla där hemma har haft en för vild kväll.
Puss puss alla mina kära

Do I ?

hade ingen jätte bra start på dagen trots sovmorgon men det börjar ordna upp sig. HAr hjälpt Hannah att rensa hennes garderob har gått bra men tillslut var jag tvungen att gå ut för hon fes hela tiden kunde inte hantera det längre. haha. Nu ska vi tjejer fixa till oss sen ska vi en runda till West Towne Mall för lite shopping. Det är tjejernas val att göra detta på sin lediga dag jag har inget med valet av aktivitet att göra. Igår hade de earliy release så jag hämtade de vid 12 tiden Marcus var med hem också. Hans Ipod hade tydligen varit sönder i veckor men jag behövde bara röra den och sen fungerade den igen. Han var måttligt imponerad av mina magiska fingrar. Synd att jag inte kan använda dem på min egen teknik, för min dator är verkligen på väg att ge med sig det är med nervositet jag startar den varje gång. Sen igår kväll hyrde vi några filmer och lagade mat. Köpte glass med och chokladsås gud vad gott men jag måste börja tänka på vad jag stoppar i mig nästa vecka. haha vill inte komma hem som en köttbulle VILL INTE. Men nu ska jag sminka mig och borsta gaddarna sen beger vi oss. Ha en bra Fredag allihop sup inte för mycket därhemma.
PussPuss



Don't let me go

Har varit på gymmet nu kändes riktigt bra. Var där med Lea och efteråt åkte vi till Panera Bread för fika så jag köpte mig en Smoothie. Det var mums. Gillar PB det är riktigt mysigt, börjar redan tröttna på Starbucks haha nej då inte alls jag ska nog klara ett år. haha.  Blev riktigt sur igår för jag har fortfarande inte fått mitt Debit card än från banken och det var 3 veckor sen jag var där och beställde ett. Så jag ringde igår då hade dem glömt beställa det så jag får det nästa vecka någon gång. Blir så sur sånt här händer alltid mig. Det ända positiva det dragit med sig är att jag inte har handlat något eftersom de inte tar checkar i klädaffärer. haha.
Ha en fortsatt bra kväll hemma. Saknar er allihop. <3

You make me Smile

Måste börja uppdatera lite oftare både Robin och mamma tjatar. Har haft en riktigt rolig helg eller ja fredag var kanske inte jätte mega rolig men helt okej. Jag hämtade tjejerna från skolan sen åkte vi hem och sen åkte vi till StarCinema och tittade på When in Rome en riktigt bra film vi skrattade så vi höll på att dö verkligen. och Josh Duhamel is a real piece of candy. Sen åkte vi hem gjorde pizza och kollade på OS och lite film. Sen i lördes så träffade jag Vanessa, Franci, Gemma och Cathy på Starbucks vi gick lite downtown för det var Winter Festival i helgen men det var inte mycket för världen. Efter det så skulle Gemma och Franci jobba så jag Vanessa och Cathy åkte och handlade sen pkte vi till Vanessa och lagade lite mat. Och vilket hus hon bodde i det var ett typiskt Amerikanskt så sjukt fint. Vi åt och sen åkte vi till Memorial Union med några av V's College friends och tittade på en Akapella Konsert dem var sjukt duktiga jag och Cathy fick en liten crush på en av killarnas röst men vi såg inte hur han såg ut. Efter det åkte vi till ett HouseParty stannade där till 5 det var skit kul verkligen och en av killarna som var där har bjudit in oss till en Beer fest nästa helg så det ska bli kul även fast jag itne dricker öl. haha. Och igår kom den nya torktumlaren eftersom jag tagit sönder den andra. Jon tjatar fortfarande om att den var gammal och ändå behövde bytas ut. Sen träffade jag Lea på Barnes and nobles tog lite fick Varm choklad och Cinnemon scone. Sen visade hon mig en Scrapbooking butik som var typ större än HM i Hässleholm. Så jag har bestämt mig för att jag ska börja scrapbooka. Det verkar så roligt. Men nu ska jag snart dra mig till gymmet, behövs efter denna helgen. Oj vänta glömde skriva att jag var på basket i söndags min första match ever. Det var sjukt kul, det var som på film alla cheerleaders och marsching band och allt det var riktigt kul. Badgers vann med, GO BADGERS :)
Fick ett paket från hemma med. Tackar, tjejerna och Jon älskar döskallarna med så de får jag gömma :)

Vad är väl ett år i USA?

Har lite av en dålig dag idag. Detta är verkligen inte alls som jag trodde att det skulle vara. Det är inte så att jag vill åka hem, absolut inte. Men man trodde att USA verkligen skulle vara något speciellt att det skulle vara en riktig WOW känsla men det är precis som alla andra ställen skulle lika gärna kunna åka till ja jag vet inte men jag hade nog allt för höga förhoppningar när jag åkte hit. Men det är bara kämpa på vädret får en definitivt inte på bättre humör jag är så trött på vinter och snö jag vill ha sommar. Hoppas på att mina, Saras och Shqipes Miami planer blir av. jag behöver solsken:)

GODIS

Har nu varit på gymmet i 1 ½ timme kände mig jätte duktig verkligen men vad gör det för nytta när man kommer hem och hittar ett paket utanför dörren och i paketet ligger en stor påse godis. INTE BRA. Men min döskallar har aldrig smakat så bra tidigare. ahh . Gud vad gott. Tack Robin <3





tummen upp

har varit en ganska lugn vecka tycker jag har haft tjejerna mycket själv på kvällarna för Jon har varit on call och Stacy har varit iväg. Och nu imorse åkte hon på skidresa och kommer inte hem förrns på tisdag så det är jag, Jon och tjejerna. Ska nog ta med dem på bio imorrn var det tänkt om de kan samsas om en film tillsammans, men det verkar svårt. Har också träffat Lea två dagar i rad nu hon är ledig mitt på dagarna med. Känns dock lite påtvingat eftersom hon och Mette träffades varje dag, och jag har svårt att umgås med samma person så verkligen varje dag. (ja mamma jag träffar Robin nästan varje dag men känns inte som samma sak.) :P Nu ligger jag i mina nya mjukis byxor och segar ska dra till gymmet sen men först är det dags för frukost. Hoppas alla har en bra dag.
Saknar alla hemma så otroligt mycket <3
mina nya svettisar. WISCONSIN. Sara jag vet att du vill ha dem :)

Chicago

I fredes åkte jag ju till Chicago, det var en spännande bussresa måste jag säga. Först var bussen 30 minuter sen så jag fick stå i 17 minusgrader (kändes lite som på ambassaden) Sen på bussen är det precis som i Sverige alla sätter sig själva vid två säten med väskan i det andra. Så jag satt mig bredvid en liten kvinna. Hon tittade på mig som jag var en jätte. Sen messade jag med Shqipe och hon bara var stannar bussen? Jag hade ingen aning frågar busschaffisen han bara det beror på vädret. det var ett konstigt svar men jag accepterade det och satte mig sen frågade jag en man på bussen han bara den stannar på Amtrak Union. Så jag skickade till Shqipe hon svarar vilken sida stationen är stor. Jag kollade med busschaffisen han bara det kan dina vänner ta reda på på stationen. Snacka om Service. Sen ringde Shqipe så vi fick klura på det. Ungefär 3-5 minuter efter jag lagt på ropar chaffisen upp i högtalaren att ni som pratar i telefon på ett annat språk. DET FINNS ANDRA PASSAGERARE PÅ BUSSEN. Man bara okej. Sen när jag väl kommer till Chicago skulle Shqipes HM hämta upp mig och vi hittar inte varandra. När jag väl ser hennes bil så kommer olisen fram och hon får inte stå där så jag bara nej. Sen ringer hon och vi finner varandra :P Hon kör mig dit Shqipe och Sara befinner sig. Så sjukt kul att träffa dem igen. Sen gick vi till Cheesecake factory mums vad det var gott. Och Martin hamburgarna har väl en diameter på 20 cm typ. haha.
efter det skulle vi gå upp i Hangcock byggnaden, klockan var runt 12 nej då måste man vara 21. jag blir så irriterad på denna åldersgräns känns som att man är 17 igen. Så det blev att ta taxi hem så låg vi och pratade ngr timmar istället. På lördag stod det shopping på listan vi gick runt runt. Eller vi var på museum och sen var vi vid the bean med. Sen på kvällen skulle vi bowla och se på film. Men efter 9 så var det ju 21 på bowlinghallen så det blev bara bio. Såg Avatar 3D ÄNTLIGEN. Vilken sjukt bra film alltså, bästa på väldigt länge. Fick några nervösa attacker och kramade sönder Saras hand. haha. Söndag blev det med shopping och vi åkte upp i Hangcock byggnaden tog en alkoholfri drink på 94th floor. Vilken utsikt. Sen var det buss igen hem. MEn har verkligen haft en sjukt rolig helg vi har planerat in fler möten bl.a så ska vi hinna med en helg i Miami i april. Sen funderar vi på att avsluta vårt år i Californien. Nackdelen är att dem hinner fylla sina himla 21 nästa år innan vi åker hem så jag får väl ligga på hotell rummet på kvällarna :( Varför fyller man i augusti ? Kan förstå Peppe och Tessan nu.
Nej nu ska jag ta en dusch sen ska jag tll Barnes and Nobel med Lea.
Bilderna kommer i nästa inlägg:)

Lite av en dålig dag

Dagen började jättebra Hannah sov lite längre eftersom hon var sjuk men annars var hela huset på topphumör imorse det är inte varje dag Heather dansar upp ur sängen annars brukar det vara massa djupa suckar. Och Jon och Stace började morgonen med lite skateskiing innan jobbet.  Sen har jag och Hannah tittat på film hela dagen och det var samma film. The 10th Kingdom den var visst runt 5-6 timmar. Jippi. Men den var väl helt okej, kanske inget jag rekomenderar att beställa hem från LoveFilm mamma :) Sen hämtade jag He från skolan och efter det började allt gå utför. Skulle åka och ladda upp Mettes gamla mobil med pengar så jag kan använda den kommer in i butiken så tar dem inte checkar. Jag blir så irriterad på detta land varför ska de trillskas med att ha checkar om det inte gå använda i alla butiker. jag blir så frustrerad verkligen så nu måste jag åka till banken imorrn och ta ut dessa 53.34$ och banken ligger helt på andra sidan Madison. SUCK. Men jag behöver verkligen min telefon i helgen så det är bara att fixa. Sen kom jag hem tjejerna fixade maten ikväll eftersom S o J var på danslektioner ikväll. Så jag har suttit och konektat lite med He sen nu när jag skulle gå och lägga mig så påminde jag Ha om att ta in hundarna och hon ville ha hjälp så jag skulle hjälpa henne men hon fick inte in dem så vi går ut då ha Dewey en liten söndersliten kaninunge i munnen och Ha you have to take it it's like bones in it he can choke. Så jag sprang in hämtade en handduk och försökte dra ut kaninstackarn ur Dewey's trut. Herregud vilket drama men vi fick in dem till slut. Och He sprang ut och skulle tvunget titta på den. Döda djur är verkligen inte min grej. Stackars kanin dock knappt någon päls kvar och öronen bara hängde :S

Nej nu behöver jag sömn för imorrn bär det av till Chicago för att träffa Shqipe och Sara. KUL KUL !


Godnatt alla barn

rubrik

Imorgon kommer bli en annorlunda dag. Hannah kommer vara hemma från skolan imorrn så jag börjar 6 och slutar klockan 4. Så det blir ett besök till gymmet senare på dan istället för på morgonen men det funkar ju det med:) Skulle bara meddela detta så alla vet hur min dag kommer att se ut :) haha
Nej nu ska jag titta på en film kan ju inte sova redan :)

Starbucks

Morgonen har gått bra. Hannah börjar bli sjuk men hon vägrar stanna hemma från skolan, Jon säger att hon skulle gå dit även om hon var halv död. Riktiga pluggisar de här barnen. Hade bråk med min bil imorse med alla dörrar hade fryst fast så kom inte in. Efter att ha slitit lite så kom jag in i baksätet och fick kräla mig in i framsätet. Måste sett roligt ut. Sen funkar inte min spolarvätska och ja det finns gott om det under huven det vill bara inte upp på min ruta. Och det är riktigt svårt att se ut när solen skiner på rutan också. De missbrukar salt i detta land och överdoserar det på vägarna. Vägarna är det jag är besviken på. Där är dem verkligen efter.

Annars har jag spenderat min morgon på gymmet, det kändes riktigt bra. Ska dit imorrn igen. Sug på den du Selander jag är duktig :P efter det så skulle jag träffa Lea på Starbucks fick skriva ut en vägbeskrivning och det gick bra jag kom rätt och jag kom i tid. Har bokat mina bussbiljetter med så jag kommer till och från Chicago det ska bli så sjukt kul att åka dit.  Nej men nu ska jag nog göra mig en omelett till lunch. Ha en fortsatt bra kväll Sverige.


Detta är min brumbil, Så USA eller hur? Hade ju hoppats på en Escalade
men man tar vad man får :P

Ny vecka

Sitter här tisdag morgon med sjuk huvudvärk och ont i magen, valet av delstat var kanske inte den bästa eftersom det kallas "The Dairy State" men men jag får försöka hålla mig borta från allt mjölkigt. Mette åkte hem igår vilket var tråkigt, konstigt att man kan lära känna någon så bra på bara två veckor men hon planerar att komma tillbaka i höst så det ska bli kul. Hon fyllde 21 i torsdags så det firades på Nitty Gritty det var riktigt roligt hennes amerikanska vänner är riktigt härliga blev till och med bjuden på konsert för en av killarna var med i ett band eller hur det var. Sen i helgen följde jag med familjen upp till deras stuga, typ en och en halv timme norrut. Det avr en så himla mysig stuga verkligen. På lördagen var det Downhill skiing som gällde det var riktigt kul J försöker lära tjejerna att åka telemark så jag och S åkte för oss själva. Detta räknades som en liten skidort det var väl i strl med Sälen ungefär. I jul ska jag följa med dem till Colorado och åka. Funderar på att lära mig åka snowboard tills dess hade varit sjukt kul. Men min balans är ju inte den bästa snubblar och har mig med mina egna ben. Men man måste försöka. PÅ lördags kvällen bakade jag och Heather en morotskaka vilken blev sjukt lyckad. Mamma jag lovar att bjuda dig på den en gång. Bästa morotskakan jag ätit och jag tycker inte om morotskaka annars. Söndagen var det längdskidåkning som gällde. Jag var lite skeptisk först eftersom jag inte gjort det sen jag var typ 6 och då tyckte jag inte om det. Det första jag gjorde när jag tagit på mig skidorna var ju att luta mig bakåt och pjäxorna är inte riktigt lika hårda som vanliga så självklart trillar jag. Jon börjar skratta och säger "Good start, I wanna see more of this". Men sen gick det bättre jag och Heather åkte på egna äventyr och hon lurar ut mig så vi åker vilse i spåren tillslut hittar vi en karta som visar att vi är på andra sidan och det är långt tillbaka till stugan. Jag var sjukt trött i benen. Igår hade jag en smutta träningsvärk. Udner hela tiden jag åkte tänkte jag på pappa och vasaloppet haha. Det vore kanske något att köra Vasaloppet när man kommer hem. Har tyvärr inga bilder från helgen för jag glömde kameran men jag hade dock laddaren med mig. det var ju bra iaf. NOT. I helgen åker jag till Chicago och ska träffa Shqipe och Sara det ska bli sjukt kul. Det får ni höra mer om när jag kommit hem men här är några bilder från Mettes födelsedag.
Mette och Isabelle
Mette och Lea med the Blowjob
Efter The Blowjob
Ha en fortsatt bra dag <3

:D

I morse hade jag riktigt bra flyt med tjejerna dem gick upp själva dem visste vad dem ville ha till frukost så jag behövde knappt göra något. Och jag har blivit en jävel på att steka pannkakor. Annars har jag inte gjort så mycket har köpt en födelsedags present som ska skickas hem idag. Kul Kul. Så då måste jag till posten med ja. Kollade färdigt på Paradise Hotel imorse spännande avslut och lite förvånande kanske. Nu är det bestämt  i alla fall att jag ska åka och hälsa på Shqipe nästa helg ska bli så sjukt kul eftersom jag inte riktigt kommit till ro med vänner här än. Vi har bestämt att vi ska till IKEA eftersom det inte finns här (mycket dåligt) sen ska vi nog se en hockeymatch med. JIPPI. Hennes mamma har erbjudit sig att hämta mig här i Madison mycket snällt tycker jag och det blir ju lite billigare. Sara kanske också ska komma dit men vet inte riktigt hur det blir med det än. Ska bli kul kul. Nu ska jag upp och få i mig lite lunch tänkte jag. Mycket hungrig nu. Men alla får ha en fortsatt trevlig kväll hemma i Sverige och här i USA : God förmiddag:)

Första dagen

Då var det första dagen ensam på jobbet. Eller ja nästan Mette ligger i sin säng och sover hon kom hem vid halv 8 imorse hon varit i Las Vegas hela helgen. Morgonen med tjejerna gick bra, Den yngsta var lite svår att få upp imorse och när jag frågade vad hon ville ha till frukost så slängde hon bara kudden över huvudet. Tonåringar? Sån var aldrig jag :D Sen har jag tvättat hela förmiddagen och håller på fortfarande, tog en välbehövd dusch nyss. Sen har jag och Robin planerat lite på vår Florida vecka ska behöva vänta enda till oktober tills vi ses men det är väl det bästa. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Denna vecka har S ändrat mitt schema lite så jag kommer jobba senare till typ halv 11 någon kväll. Kul då hinner man inte träffa några nya männiksor denna veckan heller. Jag vill skaffa mig ett umgänge. Just det i lördes köpte jag mig iaf en nya kamera, SJUKT billigt med elektronik här tråkigt är dock om man vill köpa mobiler som inte är knutna till ett abonnemang blir det lite dyrare. Tänkte lägga in en bild på min frukost i morse måste nog köpa hem något nyttigare kan inte trycka i mig choklad pannkakor varje morgon. Men frukten är sjukt god här även att det är januari , nej föresten det är ju februari redan:P Grattis morbror på födelsedagen hoppas marsipan tårtan smakar mums.
Pusspuss ha en bra dag

RSS 2.0