Idaho

Då var det dags, idag åker jag iväg och kommer tillbaka igen den 5 juli så alla hemma får ha en jättebra midsommar och jag hoppas för er skull att ni får sol för en gång skull. Hade ett skypesamtal med Johanna igår det var väldigt givande egentligen skulle vi ha det dagen innan men Johanna somnade så jag fick gå upp tidigt dagen efter istället. Förstår dock inte varför vi väntat 4 månader. Men det var skönt att prata med henne, saknar henne massor. Du är en riktigt bra vän Åström du betyder mycket för mig :)

Just det födelsedagar jag missar :

Mormor fyller 75 . Grattis i massor och kramar. Saknar dig måmå <3

Martina och Carro fyller 21. Grattis

Emma fyller 21. Grattis på födelsedagen.


Ha det bra.
Puss Clara

Bio bio bio

Igår var det fredag tjejerna hade sin första dag på sommarlovet. och jag en ordentlig sovmorgon. Vi tog det lugnt på förmiddagen sen började det att regna så vi drog iväg på bio, Marcus kom också. Vi tittade på Shrek forever after 3D var väl helt okej har varken sett tvåan eller trean så. Sen åkte vi hem och tjejerna och Stacy åkte till stugan över helgen. Sen tog jag det lugnt till klockan 6 då åkte jag till bion igen för att titta på Letters to Juliet helt underbar film precis i min smak. Tydligen inte i Steffis och Cathys smak. men är man en romantiker så är man. haha. Efter det åkte vi ner till The Union och satt på piren och pratade med Vanessa och Franci. Sen började något band spela så vi drog oss upp mot borden och lyssnade lite och sen drog vi oss hemåt. Somnade vid 12 vaknade vid 12 är fortfarande trött. det är något som inte stämmer just nu. Idag vet jag inte vad som händer Cathy skulle ringa efter deras möte idag så jag möter väl upp med dem senare.

Puss Clara

Inte alls avundsjuk

Då var det och 91:ornas tur att ta studenten och jag är inte bitter. Studenten är något av det roligaste jag har gjort och jag är lite ledsen att jag inte kan gå på studenter denna gången. sen tror jag inte jag känner någon 92:a som tar så det blir ingen nästa år. suck. Men ni som tar studenten idag ta vara på dagen och helgen för på måndag kommer en del av er vakna upp och inte ha en aning om vad ni ska göra.  Och Ida Emanuelsson och Johanna Åström grattis speciellt till er. Ni betyder mycket <3

Jag vill tillbaka upp på flaket med E3a igen

Balen var riktigt rolig.


everything is so wet

nu har det varit lite val mycket tjat hemifran att jag inte skriver.  Skriver fran Heathers dator darfor har jag inte svenska bokstaver. Och pappa om du laser detta sa har mitt virus skydd gatt ut behover nytt behover forklaring om hur man loser det:) Far val borja med att beratta om min campinghelg for tva helger sen. Vi tog husbilen upp till Bear Paw det tog si sadar 3 timmar bra forberedelse infor Idaho som kommer ta TRE DAGAR. nar vi kom dit traffade vi nagra av familjens vanner (varav deras son inte var latt att handskas med). Vi akte direkt till floden, de andra gick upp hogre for att hoppa i sina kajaker men jag stannade vid det stilla vattnet och badade. Efter en timme kommer Stacy ner och fragar om jag vill testa pa att paddla lite dar pa badplatsen. Och nar jag ska hoppa i hennes bat sa ar sjalvklart mina ben alldeles for langa sa vi far vanta pa Jon sa jag kan testa hans. Jag paddlar runt i kanske 30 minuter det ar riktigt kul har lite svart att halla kursen kanske. Men Stacy forklarar bra. Sen vill Jon upp igen sa Stacy lar mig att ta mig ur baten de tyckte det var fortidigt for mig att lara mig rulla ett helt varv sa de vander baten upp och ner och jag tar mig ur det var riktigt roligt. Pa kvallen gick vi upp till deras kusiner som taltade en bit ifran oss pa campingen vi gjorde s'mores och pratade. Tjejernas kusin Alex flickvan har norskt pabra och pratar flytande norska sa vi pratade lite och forsokte forsta varandra. Och norska med amerikansk brytning ar inte latt. Sondag skulle vi paddla sektion 3 det skulle ta 3 timmar. De hade en uppblasbar kanot som jag fick paddla det var riktigt kul faktiskt jobbigt for armarna och vattennivan var lag sa jag fastnade pa vissa stallen men jag overlevde. Nar vi var klara berattade Stacy att hon och bob hade slatt vad om att jag skulle valta och Stacy hade trott att jag skulle det sa Bob tackade for sina 5 dollar. Pa kvallen var det grillning och s'mores igen. Pa mandagen akte vi hem igen jag korde lite mountainbike pa formiddagen nar de andra paddlade det var harligt och lerigt for det hade regnat natten innan. Sen kom Karin och Lee-Anne och plockade upp sa akte vi till floden och vantade pa de andra. Langtar verkligen till Idaho nu aker nasta fredag och ar borta 2 veckor.
Forra helgen bowlade jag fredag med Lea och Drew det var najsigt Drew vann de tva forsta och jag vann den andra. Lordagen var det aupair mote, Annika var dar det var kul hade inte traffat henne pa lange, hon aker hem i Juli precis som nastan alla andra. Men jag ska nog overleva. Efter motet akte jag hem for det borjade regna som bara attsingen. Sondag tog jag det lugnt akte och tranade sen hamtade jag Steffi och Cathy at the Union. Vi akte till McDonalds min forsta riktiga maltid dar sen jag kom hit ar lite stolt over det donken har aldrig varit nagon favorit direkt. Annars har det inte hant sa mycket sen dess. Tjejernas sista dag i skolan ar imorrn sa sen blir det langa dagar att jobba. Fick ett paket pa posten btw som inneholl faluragrut, kaviar, choklad, holidaydip, tidningar, bocker och dodskallar saklart. Sen fick jag hora fran Sara att hon fatt en ny familj antligen sa hon blir kvar i USA det blir lite langre for henne att aka nar de kommer hit i Juli men gissar pa att hon tar sitt Emergency American Express. haha. Nej nu ska jag ut och springa en runda ha det bra dar hemma och Ida at inte hela kladdkakan sjalv :)
Puss Clara

RSS 2.0