You think you're cooler than me

Är precis hemkommen från gymmet blev att springa i 45 minuter som vanligt det känns så otroligt skönt efteråt. Men när jag kommer fram till gymmet och ska ta fram medlemskortet så är mitt bankkort borta jag börjar överanalysera som vanligt. Tänkte fan jag har glömt det när jag tankade i morse för det är det enda jag använt det till idag. Jag får panik men intalar mig att det ligger i bilen så jag springer och sen stretchar och sen ut i bilen inget kort. Nu börjar paniken komma tänk så har jag tappat det och någon har tömt det på pengar men jag kommer hem och hittar det i joggingbyxorna jag hade på mig när jag hämtade Heather. Kändes skönt.

Hade även första dagen på Edgewood College idag första kursen började 10.00 World Civilisation. Var där 15 minuter förtidigt dock men där var en väldigt trevlig kille som också väntade han var väldigt trevlig, slutade nästan aldrig prata så jag fick inte mycket sagt. Sen kommer vi in i klassrummet, jag hade sett på mitt schema att läraren var från Asien men jag trodde inte att han skulle bryta så på kinesiska jag förstod inte vad han sa och jag var inte den enda. Ska träffa denna man två gånger i veckan i 15 månader. Jag kommer dö. Psykologiklassen var roligare och jag gillade den mer. Lite mer folk i den klassen och en hel del trevliga tjejer så jag ska nog överleva. Hade fått en lapp på vindrutan när jag kom ut till bilen trodde jag hade fått böter men det visade sig att jag hade parkerat på High School parkeringen och inte college så det var en varning. hehe. Upps.

Nu ska jag kolla lite på Bachelor Pad och sen är det lägdags.

Ha en bra Fredag där hemma.

Clara


Collegestuderande aupair

Dags för uppdatering från slutet av förra veckan och början av denna. Som sagt så var jag ute och åt lunch med tjejernas på Chilis, träffade en annan ny tjej med Alexandra från Tyskland såklart men hon var mycket trevlig. Sen bestämdes det att jag skulle med några ut på kvällen (förlåt mamma och pappa att jag är olaglig). Först var det lite party hemma hos Nadja födelsedagskalas för henne, välkomstparty för deras nya aupair och "vi har saknat dig" party för aupairen innan Nadja som var där på besök. Det var riktigt trevligt hon har en jättehärlig familj. Efter Nadjas åkte vi till Gemma och fixade till oss vi skulle ta in på ett hotell för natten för vi bor så långt utanför Madison allihop, Carina körde och Franci körde lämnade Francis bil vid hotellet och Carina körde Downtown. Började kvällen på Madisons hade riktigt kul gick in på Gemmas leg och jag lovar vi ser inte lika ut för 5 öre men det funkade. Jag ser kanske ut som 25 i alla fall. Hade en underbar kväll några insidenter men inget överdrivet det var en kille som skulle stycka upp oss allihop tydligen och vissa var verkligen höga som hus. Och efetr att inte ha drukit på 7 månader så tog jag det endå hyfsat lugnt. Var tillbaka på hotellet och i säng runt 6 och då stänger barerna klockan 2. Vet inte vad vi gjorde.

Sen söndag träffade jag Franci och tog det lugnt vi möttes downtown för lunch och lite prat det var givande. Blev en tidig kväll för jag var helt slut. Igår var det jobb som vanligt åkte till gymmet efter sprang 7,2K kändes riktigt skönt. Idag åkte jag till Edgewood för att betala mina kurser men det gick inte som jag hade tänkt mig så Jon följer med mig imorrn och betalar. Så på torsdag har jag mina första lektioner. Jag är då collegestuderande Aupair. Ser fram emot det verkligen. Var på gymmet idag med sprang 6K och var helt slut.  Nej men nu är det dags för sängen kommer lite bilder när jag ändå sitter här med.

Sovgott därhemma.
Puss Clara


Nadja, Carina och Sara



Franci och Gemma på mcdonalds driven är tydligen bara för de med bilar.


Chiliiiiiiiiis

då var det lördag, har haft en lugn morgon kollade lite på Wizards at Waverly place med Hannah, inget givande direkt. Nu är det snart dags för lunch på Chili's ska träffa Anna, Lea, Franci och Gemma. Efter det vet jag inte vad som kommer hända men hoppas på något kul kul. Vad gör ni där hemma idag, eller mer vad har ni gjort idag? Saknar svenska lördagkvällar mycket.

Har ny klänning på mig idag gillar den riktigt mycket faktiskt Franci valde den till mig hon köpte en likadan med fast i lila. :)

Ha en bra dag/kväll.


I Love The Way You Lie

Då var det onsdag, har haft en lugn dag idag Heather har inte kännt sig så bra så vi tog det lugnt med Bones på förmiddagen. Sen gav vi oss ut för att köra lite jag är hennes körskolelärare denna veckan, kan nu förstå hur pappa kände sig när han åkte runt med mig och satt på passagerar sidan helt hjälplös och tryckte foten mot golvet i hopp om att bilen skulle bromsas. Jag får panik varje gång. haha. Vi körde i alla fall till Marcus Theatres och tittade på Inception. Det avr en riktigt bra film gillade den starkt, väldigt lång men aldrig tråkig. Dock avskydde jag slutet gillar inte när man får gissa sig till slutet. Heather gillade slutet, kan inte förstå varför?

När vi kom hem var Hannah hemma igen och hon mådde inte så bra hon heller men hon var glad att vara hemma och hon hade haft riktigt kul på Manito Wish. Och jag tycker det är skönt att båda tjejerna är hemma igen allt kan återgå till de gamla rutinerna igen. Nu är det även bestämt att Shqipe kommer hit Labour Day helgen, det ser jag verkligen fram emot ska bli skojsigt. Tråkigt är det dock att vår Karlstad vän, Sara Gustafsson, inte kan medverka. Men vi får försöka lösa det på annat sätt och planera in ett besök i Virginia nu när vi inte får åka till Columbus.

Nej nu är det dags för sömn, upp innan tuppen imorrn och köra Heather.

Peace out.
Clara


Tisdag alla redan

Da har nastan halva jobbveckan gatt. haha. Det borjar ga tillbaka till gamla rutiner nu och det ar bade jobbigt och skont. Heather hade forsta CrossCountry traningen igar det var samling klockan 7 pa morgonen, det avr tufft sen var det ett pass pa eftermiddagen med. Akte till gymmet efter att jag lamnat henne och korde slut pa mig sjalv det kanns idag vill jag lova. Vid 8 var det avskedsmiddag for Steffi, vannerna bara droppar av nu, en efter en. Men jag ska saga hejda kanns det som att vi ska ses nasta helg som vanligt det ar sjukt vad nara man kan komma nagon pa bara 7 manader. Kommer sakna henne sa sjukt mycket.

Idag var det uppstigning 05.15 Heather skulle vara vid poolen 05.45. ja j*vlar vad det var tufft att ta sig upp. Men jag korde henne till poolen sen akte jag hem och sov en timme till sen var det dags att hamta henne. Nu sover hon en stund och jag har inget att gora. Nu i eftermiddag ar det School registration. Sa dar ska jag spendera timmar. Det tar tydligen riktigt lang tid. Men efter det sa har Heather Cross Country igen sa da aker jag med till gymmet. Ser faktiskt fram emot det, kilon ska tappas efter denna sommaren vill jag lova :)
Vantas ett langt samtal med Therese i eftermiddag innan gymmet; JIPPI :D

Ha en fortsatt trevlig dag hemma och sov gott.
Kram Clara


Wisconsin State Fair, Milwaukee

Då var denna helgen också över har haft en ganska lugn helg. Fredag skulle jag träffa några av tjejerna men det blev inte riktigt av sen lördag jobbade jag några timmar Heather behövde shoppa lite och Stacy gillar inte att shoppa så hon skickade mig istället. Det är så skönt att umgås med Heather hon är snart 16 år och hon delar med sig av nästan allt som händer henne ser henne som en vän nästan. Sen lördag kväll så skulle vi på Anthonys BBQ men när vi kom dit så var det så j*vla mycket mygg det är helt sjukt vad mycket myggor de har här, usch. Vi åkte till Nitty Gritty och åt istället. Det var kul att träffa Lea igen hon har kommit tillbaka, skönt att hon är här igen.

Idag, söndag, åkte jag, Franci, Lea, Gemma och Nadja till Milwaukee på en typ marknad. Påminde mycket om Hästved måste jag säga. Det var riktigt roligt testade på lite av allt som såldes jag och Nadja betalade en dollar, ca 7kr, för att se "världens" minsta häst. Och det var bara en lite shetlands pony, inte värt 7 kr. haha. Efetr det åkte vi till Ellas Deli för middag och sen åkte vi hem igen. Kommer sakna de andra så otroligt mycket när de åker hem, jag har träffat en av de nya aupairerna hon verkar jättetrevlig och så men jag vill att de gamla ska stanna.

Ska tillägga en liten miss jag tackade aldrig Shqipe eller Gun-Britt och Janne för presenterna så jag klämmer in det nu istället. Tack Tack Tack så jättemycket, jag uppskattar det verkligen :)

Nu är det dags för sängen, tidig uppstigning imorrn. Puss puss


världens minsta häst.

Nadja, Gemma, Lea, Franci

Nadja och jag med våra elefant öron.

In the Cranberries


Dags för flytt

Då var jag hemma igen efter 5 dagar i Chicago med familjen, finns inga ord att beskriva hur skönt det var att träffa dem igen. Vi gjorde allt möjligt tog en båt på Chicago river och tittade på byggnader, det blev shopping, god mat på bl.a. Flattop och Cheesecake Factory, mer shopping och lite bowling med. En och annan fika på Starbucks och en jäkla massa vind. Ja fy schöen vad det blåste hattar blåste iväg, kjolar blåste upp och paraply vändes utochin. då var det kul att sitta inne på ett fik och titta påa lla andra som kämpade utanför. Fick fina presenter, Tack familjen, mormor och morfar och tack så mycket Ida. Blev jätte glad för armbandet Tess det var en glad överraskning när jag kom hem.

Fick även goda nyheter från mamma, hon har äntligen fått jobb i Jönköping som hon velat så länge. Så hon flyttar upp om de får tag i en lägenhet. De hittade en jättefin på nätet så jag hoppas att det blir den. De säljer huset i Finja (ÄNTLIGEN). Julia och Pappa blir kvar i Hässleholm i en lägenhet, pappas kontrakt med jobbet säger att han måste vara bosatt i Hässleholm ett tag till. Lite tråkigt för mamma att hon ska behöva bo själv men det löser dem nog. En av de tråkigaste grejerna är ju att jag antagligen inte kommer tillbaka till Hässleholm om det inte är så att jag kommer ner på besök. Men det är ju bara 2½ timme det är ju inte hela världen som det är just nu. haha.

Efter att ha sagt hejdå till mamma, pappa och Julia så kom det lite tårar i taxin bussresan hem på 3 timmar fick mig att längta hem och undra om jag verkligen borde stanna men när jag väl kommer hem och öppnar dörren kommer Heather springade och kramar mig, I missed you so much. Då kom jag fram till att det var rätt beslut jag älskar verkligen tjejerna de är underbara.

Igår tog Heather ut sina fyra visdomständer. När hon kommer ut från operationen sitter hon i rullstol med två "isklampar" mot varje kind och blod på tänderna. Hon fnissar som aldrig för jag kunde verkligen inte hålla mig det såg ut som hon varit i barslagsmål. Påvägen hem skrattar hon och sjunger YMCA med halvöppenmun. haha. Heather på lustgas var underbart. När vi kom hem och hon lugnat ner sig så tittade vi på film, hennes kinder började svullna så nu såg hon ut som en liten hamster eller en chipmunk som Jon sa. Det avr bara för sött.

Nej nu är det dags att tömma diskmaskinen och fortsätta med tvätten, Heather sover fortfarande. Har inga bilder att lägga upp än för de är på familjens kamera men jag hoppas att de skickar dem SNART.

Puss och ha det bra allihopa.


RSS 2.0