13.04

Då var det arbetsförmedlingen igår. Gick motvilligt men det blev mycket bättre när det visade sig att Ida också var där :) så på måndag börjar man tjäna 142kr om dagen. eller tjäna ochg tjäna. Får ju mer om jag jobbar. Sen på eftermiddagen skulle det vara promenad med Ida men det blev bara en kvart eftersom det regnade :/


Men vi tog igen det idag. Clara Nyquist cyklade till Hässleholm tog en lång promenad med Ida på hela 90minuter. STOLT. Sen cyklade jag hem och nu sitter jag här. Ska mixa ihop en sallade till mig nu sen blir det en eftermiddag i simhallen så som varje tisdag :)


Ha en bra dag 


                                                                                                                                                            Clara


13.16

Igår var det tandläkaren som gällde fick först betala skulden för att jag inte komm när jag skulle i måndes men det är min systers fel för hon trodde att det var vårdcentralen jag skulle till :P
Men hos tandläkaren vick jag sitta i stolen och vänta i 20 minuter men jag han läsa lite Kalle Anka. (de får ju inte ha tidningar i väntrummen längre för man kan ju få svininfluensan *stor suck*) Sen fick jag min undersökning och jag hamnade i premiegrupp 1 JIPPI. Blir inte så dyrt då. 50kr i månaden, helt okej.

På kvällen sen hamnade jag hos Anna, det var ett tag sen. Emma kom också. Vi skulle ju varit fler men vissa har visst svårt att umgås med andra. men men Vi hade kul iaf. Käkade Pizza och kollade på Idol. HEJA CALLE. Sen blev det lite Anna Anka hos Skavlan. Frisken skulle på Möhippa idag och klä ut sig i 80-tal så jag och Emma hjälpte henne lite på traven. Till slut såg hon ut som WILMA i Flintstone (fast med troll hår). haha fan vad jag älskar att umgås med er <3


Har lite Au Pair uppdateringar med Det blir familjen i Madison jag tror inte att jag kan få en bättre familj en dem de var helt underbara. Och känner på mig att jag får uppleva mycket med dem som jag inte skulle fått med någon annan. Så det får vara värt väntan på att komma iväg. Så det blir avfärd i januari, jag längtar som bara den. Och då har jag tid på mig att leta efter läkare till min himla hälsoundersökning som inte går att prioritera här i Hässleholmskommun. Inte en ända vårdcentral kan ta emot mig för de sparar tider IFALL det skulle komma någon med svininfluensan. Det är fan patetiskt, det har gått något överstyr nu tycker jag.


I alla fall så är det SerieSim i Klippan idag, Spännande. Blir välk som vanligt att man kommer hem utan röst för att man skriker så :)


Ha en fortsatt bra dag


haha Wilma (dålig kvalite)


11.26

Godmorgon.

Igår var det shopping på Väla det blev ett par nya jeans två toppar från Gina och Strumpbyxor. Hittade också ett par grymt snygga High Boots men det räkte inte budgeten till riktigt så får vänta lite innan dem köps :)


Har tänkt lite mer på familjen nu när lyckan lagt sig, och dem ville inte ha mig där förrns i Januari och då är frågan om det är värt att gå hemma så länge när jag inte har ngt annat att göra? Det är liksom mer än 3 månader tills dess :/

Jag HATAR att ta beslut.


Och toppen på moset är att man ska till tandläkaren snart. Jippie. (not)

Jag svävar på moln....

Jag svävar på moln just nu alltså. ahh jag är så jävla glad. Det var en super trevlig mamma och verkligen en super familj :) Och hon sa att hon tyckte jag vaerkade vara en super person. haha YEAH :)


Shiet nu ska jag springa några varv runt huset och cooooola ner mig en smula.

hahah. Ha det bra




En annan dag då livet var som bäst :)


09.46

Godmorgon

Sitter vid tv:n nu. Är riktigt nervös för att dem ska ringa. HALLÅ det är bara ett samtal. men detta betyder mycket vill inte göra bort mig jue :/

Skriver igen när jag pratat med henne :)



Bye Bye


16.53

I måndags morse ringde CC och rådde mig att inte tacka nej och hon fick över mig på sin sida:)
Idag har jag fått mejl av mamman i familjen hon undrade vilken tid på dygnet som passade bäst att ringa. Gud vad nervös jag är nu jag kommer få panik när jag ska prata engelska så på beställning. AHHHHH.
Nej nu får jag lugna ner mig jag är helt uppe i varv :)

Snart blir det promenad med Ida vi ska inviga våra ny promenad kläder. Lägger in en bild senare på min otroligt bekväma träningsbyxor :)


Ciao Ciao


10.12

Godmorgon

Peppe har varit hemma i helgen så det blev mys hos henne igårkväll. Hon fick sin present med som hon skulle fått till hon flyttade egentligen. Bättre sent än aldrig. En timme efter jag anlänmt kom Ida med sina sjukt goda sockerbullar. YUMMIE.  Det blev mycket prat om allt mellan himmel och jord....

Körde och hämtade SysterYster hos Sanna sen åkte jag och sov hos Robin det var lika mysigt som vanligt. Tycker inte om att sova själv längre. Men det får man väl vänja sig vid när det kommer vara ett helt av emellan oss.

Tackade nej till familjen i Wisconsin idag med. Jag tyckte barnen var lite för gamla. 13 och 15 år. Håller tummarna på att det dyker upp en matchning till snart :)

Bye Bye



Slänger in en bild på Peppe in Lloret


12.49

Hej
Idag har jag fått min första matchning. Familjen bor en bit utanför Madison, Wisconsin. Är spänd på att de ska ringa i veckan kommer få black out när jag ska babbla engelska. haha. Men det blir säkert bra :)

Jag uppdaterar snart :)

Helg uppdatering

Tänkte uppdatera vad som hände i helgen. Har haft sjukt roligt.

Fredag - Chill och matlagning med R det blev grillat med en sjukt god sallad. Sen blev det filmtittatnde och lite mys.

Lördag - Då var det dags för den efterlängtade kräftskivan som sett fram emot. Både Tessan och Pepsi var hemma över helgen så det var gänget nästa fullbordat igen. Kerstin körde oss ( Anna, Tessan, Peppe, Johanna, Jenny och mig) till lund där Emma väntade med alla kräftor. Det blev en riktigt härlig kväll jag och peppe lärde Jenny äta kräftor Blev ett helt berg med skal mellan oss. Det snappsades utav bara . . . . Vi var nog alla rätt så bra på det. Kände typ ingen men vi träffade tjejen som såldes studentmössor till oss. (Peppe tyckte hon kände igen henne.)  Som jag sagt innan en mycket givande kväll det är alltid kul när vi träffas gänget från E3a ( L3).

Söndag - Tillbringades i sängen sen bar det av till Tyringe vid 17 för simtävling.

                                              Tack alla som gjorde min helg

Idag onsdag har det varit promenad med Idis alltid lika trevligt att röra på sig med någon. Jag är trött på mina ensamma morgonpromenader :D



Emma och Johanna


TRÅKIGT.....

Sitter hemma idag vilket är lika tråkigt som vanligt. Jag vill bara åka iväg nu lämna Sverige, jag har varit här för länge. Tittar just nu på Grey's jag gillar :) Funderar på att ut och springa en runda men det regnar.

Tjingeling

Hejsan allihop.
detta trodde jag ju inte om mig själv att jag skulle starta blogga men jaja.
Nu är mina Au Pair papper iväg skickade det har dragit ut lite på tiden eftersom det tog lite tid att få in alla referenser. Men nu ör det skickat så nu blir det bara till att vänta. Jag är så otroligt laddad inför att åka ska bli en sån otrolig upplevelse. Detta kommer bli en blogg nu inför att jag åker och reseblogg när jag är iväg så alla nära och kära kan följa mig under mina 13 månader i staterna.

Idag blir det promenix med Tessan ska bli givande. Det finns alltid något att prata om och sen blir det simträning, jag och Julia startar ny grupp idag så jag hoppas att det ska gå bra.

Go o gla' kexchokla'


RSS 2.0