MIAMI

Det blir ett snabbt inlägg. Klockan är 01.21 och jag ska snart dra mig till bussen som går om cirkus en timme till Chicago, sen blir det Miami för hela slanten. Uppdaterar er med bilder när jag kommer hem på måndag. Och kära vänner ta det nu lugnt imorgon på valborg för det vet ni att jag hade gjort. :) Puss Clara


I'm like a bird

Då var det Måndag igen men ingen lång vecka för mig åker till Miami på Torsdag. Körde tjejerna till skolan idag sen kom jag hem och sover till 11 sen fick jag åka och hämta Heather igen för att köra henne till DMV för att få hennes körtillstånd. Stannade på Subway på vägen tillbaka till Oregon. Annars har det varit som vanligt är dock väldigt sur just nu för mitt DebitCard vill inte fungera det bara piper när jag ska betala så jag måste till banken imorrn och jag vill inte behöva ta ut pengarna  och betala allt med kontanter i Miami så jag hoppas att de kan fixa det åt mig imorrn på banken. Har haft en härlig pratstund med Heather ikväll hon provade mina nya klackar, denna tonåring har riktigt snygga ben. haha Hon tyckte det var kul att vi hade samma storlek så hon kan springa runt i dem. Har massor av bilder från middagen igår kommer upp imorrn kväll för mitt batteri dör snart. Och min adapter är hemma hos Steffi ska få den imorrn ska ut och äta eftersom vi inte kan ses i helgen. Nej nu ska jag sova tror jag är riktigt trött. Godnatt Wisconsin Godmorgon Sverige.
Puss Clara


Lördag igen

Då var det lördag igen tiden går allt för fort. Igår var tjejerna lediga från skolan och det regnade hela dan så det blev mys med film på förmiddagen, Marcus hade med sig Avatar när han kom så jag och Hannah tittade på den. Hon var som i trans hela filmen det gick inte prata med henne. Vid 4 åkte vi till Oregon för Heather hade fotbolls match riktigt kul att titta på fotboll igen. Gick dock inte jätte bra för Heather för hon har problem med höften och det syntes att hon hade ont. Efter att ha kollat matchen så kom jag fram till att mitt största misstag i livet var nog när jag slutade spela. Jag saknar det riktigt mycket. Speciellt Tyringe laget i slutet vi hade så sjukt kul, Freddie var underbar tränare. Vi hade ju Hörja, Finja och plastlungan i laget. Plastlungan var ju vår enda målgörare under hela säsongen. Man kanske skulle ta och börja igen när man kommer hem. Heather berättade att de har typ "Hobby lag" inne i Madison. Dit man kan gå om man bara vill träna med ett lag och så man kanske skulle kolla upp det. För jag saknar känslan riktigt mycket. Vet inte riktigt vad som händer idag de flesta jobbar under dagen så får vänta tills senare för att få reda på något. Pratade med Sosso nyss med hon skulle träffa några aupairer på ett outlet mall men hon hittar dem inte. Och hon har inte deras telefonummer. Men vi kanske skulle ses senare vi får se. Tiden får utvisa:) MIAMI PÅ TORSDAG
Får väl säga grattis till HV71 som tog SM guld idag. Släkten är lycklig. och pappa dricker Irish för att fira :) 


Let's bowl

Idag har tjejerna varit lediga från skolan så jag hade lite välbehövlig sovmorgon. Hannah gjorde frukost idag scrambled eggs, toast och frukostkorv. riktigt mumsig frukost sen gjorde vi oss i ordning för lite bowling hade kollat upp vägen dit på google innan men så kommer man halvägs dit för det är vägarbete. Heather berättade att Wisconsin har två årstider Winter and roadconstruction. De får göra om alla vägar nästan varje sommar pga betongvägarna. De borde ta efter Europa vad det gäller vägar. Vi hittade dit tillslut i alla fall. Jag vann första Hannah andra sen var det en runda till Subway för lunch och sen till DMV för att träffa Stacy och fixa Heathers driving permition. Hannah och jag väntade utanför, det kom fram en kille och beundrade min klocka.  Jag lovar den är en riktig kill-magnet. haha. Sen ikväll har Heather haft fotboll och spagetti dinner så jag och Hannah har ätit Tacos och tittat på House Bunny. Imorrn är de lediga med då kommer Marcus hit så då måste jag vara hemma och kolla de så jag och Hannah ska väl vara ute lite, måste prata med Stacy om det. Men nu är det dags att sova det ahr varit en lång dag :) Btw idag om en vecka är jag i Miami, Miami Beach :D Godnatt, sov gott.
Puss Clara 


Heath Ledger

Idag är det 9 dagar kvar tills vi beger oss till Miami, det ska bli så himla roligt. Idag var jag och fikade med Lea och hennes mamma som är här på besök. Det var riktigt trevligt, och kul att träffa Lea igen efter en vecka. Sen ikväll så har jag och Heather tittat på 10 things I hate about you. Tror jag såg den första gången när jag var 11 och det avr med Malin Andersson skulle jag tro. Har älskat den sen dess den är underbar. Heath Ledger kommer alltid att vara min drömprins. Finns ingen som är så underbar som han. Får hoppas på att man träffar honom i nästa liv. Annars hade det varit någon jag skulle sökt upp nu när jag är här :)




Godnatt Wisconsin,  Godmorgon Sverige


3 månader

Har kommit fram till att det är svårt att ta sig tid att blogga under helgen för jag är oftast inte hemma. Så bestämda att ingen blogg lördag utan helguppdatering kommer på söndagar. I fredes var jag hemma med familjen och tittade på film, det var riktgit härligt att spendera en fredag kväll med dem. Sen i lördes sov jag länge när jag gick upp hade familjen redan åkt till stugan. Så jag hade en lugn förmiddag sen skulle jag träffa Cathy halv 1 @ the mall. Vi shoppade så gott som hela dan. Det blev en klänning, tre linnen, en jeansjacka (tredje jackan denna månaden) och strumpbyxor. Jag behövde verkligen allting, not. Vad jag behövde var ett par shorts eftersom mina favvis shorts sprack när jag lekte med Hannah. Sen åkte vi och hämtade Steffi sen hem till mig fixa oss och sen hem till Austin och hans roomates riktigt härliga killar de lovade att jag skulle få umgås med dem till hösten/vintern när Cathy och Steffi har åkt tillbaka till Tyskland. Vi åkte hem vid 1 tror jag då åt vi bananasplit  och tittade på Eurotrip, Scotty doesnt know, so don't tell Scotty. Har sett den hur många gånger som helst och älskar den. Sen när vi vaknat idag åkte vi till Dennys för breakfast/brunch det var mums. Efter det åkte vi till Target så Steffi kunde få fingrarna ur rumpan och prata med snyggingen i kassan vilket hon till slut gjorde. Sen efter det var det Aupair meeting, lasertag, det avr riktigt kul fick träffa den nya svenska tjejen med Sosso, hon verkar vara en skön tjej verkligen riktigt rolig. Sköt flest personer en runda, STOLT. det var vi aupairer mot det 7 åriga småkillarna. haha riktigt kul. Sen efter det en runda till Starbucks med Annika och efter det en runda till gymmet då jag inte gjorde något nästan inte ett stolt ögonblick. Såg bilder  från Lasertag nu och jag tror jag gått upp i vikt så jag pratar med min nya viktcoach nu måste sluta med mitt småätande för onyttigt äter jag verkligen inte. Nu ska jag hoppa i säng ser fram emot en ny jobb vecka, det är ju mindre än två veckor till Miami nu. JIPPI. Och Heather får sitt tillfälliga DM på torsdag, Kul för henne att hon får börja köra lite bil. Hoppas er helg varit lika bra som min. Vi hörs kära vänner. Glömde meddela att det är idag 3 månader sen jag satt på tåget till Kastrup det känns helt sjukt det går så fort, njuter "nästan" av varje dag. Trivs som fisken i vattnet.
Puss Clara





Sol Sol Sol Sol Sol

Värmen nådde på sin topp 27 grader idag riktigt skönt. Nu är det ca 23 grader ute och klockan är 20.38. Det är ju bara för härligt. Lyckades misslyckas helt med laxen idag så Jon och jag fick sadla om och fixa fram grillat istället. Men det var gott det med. Har inte mått så bra nu eftermiddag kväll har haft konstiga kramper i magen hade det under springbreak med det gör så ont att jag måste böja mig för jag orkar inte stå rakt. Undrar vad det kan vara?
Nu ska jag sova, hoppas alla i Sverige får en bra morgon. Saknar er. <3


Solsken

Nu är det 21 grader i solen dags för stek. Ska nog smörja in mig idag för sist gick det snett.
See YAAAA

Grattis pappa :)

igår hade jag en riktigt skrämmande känsla när jag skulle gå och lägga mig. Jag längtar inte hem längre på något sätt jag trivs jätte bra med att vara här och just nu känner jag inget behov av att åka hem. Med det säger jag inte att jag inte saknar er där hemma för det gör jag, tänker på er nästan varje dag. Men jag trivs så bra och jag känner att det är här jag behöver vara. Fick också panik på dagen när Hannah frågade "What do you wanna do when you grow up?" Jag har absolut ingen aning om vad jag vill göra när jag kommer hem jag vill fortsätta resa men då måste jag skaffa mig ett jobb och om jag ska börja plugga vill jag plugga i Jönköping eller Göteborg men man kanske borde kolla upp vilket utbud de har först men det är där jag vill plugga i alla fall. Jag har många svar jag måste hitta innan jag kommer hem. 9 månader har jag på mig.
Idag är det pappas födelsedag. GRATTIS Pappsen. Hoppas att du får en jätte bra dag antar att det är jobb som ska göras. Din present är skickad och kommer väl vilken dag som helst om inte idag. Saknar dig och resten av familjen.  Nu ska jag dra mig till gymmet ha en bra dag där hemma. Puss Clara


10.14 am

I söndags var det gymmet och Zumba, vi skippade simningen för vi hade inte riktigt tid till det. Zumba var riktigt kul alla som var där var typ 40+ förutom ja Lea och Cathy då. Men det var riktigt underhållande och jag kommer gå dit igen i alla fall. Efter gymmet så åkte jag och Cathy till Noodels and Company och träffade Stefi jag åt pasta med spenat, feta och kyckling det var riktigt gott. Sen bar det av till 3 dollars biografen, något de borde införa i Sverige. När filmerna slutat att visas på de vanliga biograferna för 9-12 dollar kommer de till 3 dollars där ni kanske förstår att alla filmer kostar 3 dollar. Så vill man inte se filmen direkt kan man vänta en månad och se den billigare. Sne jag kom hit har jag sett ungerfär 10 filmer på bio det är vad jag ser på ett år hemma ungefär. Men är man underårig får man ju gå på bio. Igår skulle jag egentligen på frukost med Vera men Hannah är sjuk så jag fick vara hemma med henne. Jag hoppas verkligen att det är roligare att vara hemma med sjukt barn i Sverige för här är det riktigt tråkigt. Men jag har hunnit med all tvätt. SCORE ! Pratade med Selander på skype det är alltid lika trevligt att prata med henne, det finns alltid något att säga. Känns skönt att vi hittat varandra igen efter allt, tråkigt att det kom så tätt inpå att jag skulle åka bara. Men du finns där när jag kommer hem hoppas jag så vi kan fortsätta där vi slutade och sen ta vårt pick och pack och åka till Paris för en weekend. Att åka iväg såhär och vara borta flera månader visar verkligen vem ens riktiga vänner är, vissa hör av sig en gång i veckan vissa då och då och vissa aldrig. det är tråkigt men det är väl så det är man är i den åldern då alla drar åt alla håll. Det ska verkligen bli kul att se vilka som är kvar i lilla Hässleholm när man kommer hem igen. Idag är Hannah fortfarande sjuk så det blir inget gym idag heller funderade på att åka och simma ikväll men Stacy jobbar länge och Jon är och jagar Turkey. Så jag lämnar inte huset mer än när jag ska hämta Heather. Imorrn hoppas jag på att jag ska kunna åka iväg och se mig omkring. haha. Just det gjorde ett stort fotokollage igår som jag har på min anslagstavla, bilder från avskedsfesten, Ny, Chicago och Madison. Äntligen så känns rummet mer personligt och som mitt eget men Sara det känns fortfarande som en jaktstuga :)
Puss Clara



12.35 pm

Började min lördag förmiddag på gymmet sprang lite och körde lite rygg och mage så nu känner jag mig redo att fånga dagen. Har suttit lite ute i solen med det är 18 grader idag ungefär känns konstigt när det var -4 igår morse. Det går upp och ner hela tiden. Har mycket energi nu men de andra aupairerna jobbar eller som vanessa så sover de väldigt läng. Men vi ska antagligen spela Lasertag senare ikväll det är som laserdome tror jag. Vet inte riktigt. Men det ska bli kul. Vet inte var min hostfamily är de var inga bilar här imorse när jag åt frukost. MEn det var skönt det med. Tittar mig i spegeln nu och ser allt det börjar komma fram lite fräknar nu. Snälla låt solen och värmen stanna så jag hinner bli lite brun innan Miami. Nu ska jag nog ut i solen en stund till men ha en fortsatt bra dag där hemma. Lycka till alla mina små simmare i Sparbankscupen idag :)
Puss Clara

7.00 pm

Har varit och hämtat tjejerna från track- och soccerpractice. Tog till ett stop på custard corner innan vi åkte hem tyckte tjejerna förtjänade lite glass. När jag såg vad tjejerna fick in ångrar jag att jag inte tog någon. Sen åkte vi hem igen och nu sitter jag här. Ska till Great Dane senare ikväll för middag och lite biljard ska bli kul. Pappa blev arg på mig idag för att jag glömt påminna honom om Agnes födelsedag så han hade skickat ett meddelande till henne och sagt att det var mitt fel. Så Agnes jag ber om ursäkt för att jag inte berättade för min pappa att du fyllde år. haha. Min host family åker antagligen till stugan i helgen det är ju turkey season. dags för lite hunting. Hannah och Heather är laddade på att skjuta stackars fåglarna.  Nej men Over And Out, ha en trevlig helg där hemma vi hörs snart igen :)

Bild från förra besöket på Great Dane

1.00 pm

Då var det över med den dåliga uppdateringen, för min dator fungerar igen som den ska. JIPPI. Livet börjar bli bra igen. Känns som mitt humör kretsat runt en trasig dator de senaste dagarna, inte bra. Träffade Lea idag vi skulle testa på Zumba som vi pratat om i flera veckor men Heather försov sig idag så jag fick köra tjejerna till skolan så vi hann inte med passet. jag ska dra mig dit på söndag har jag bestämt måste testa på det nu. Vi sprang en runda istället och sen var det Starbucks som gällde. Åkte till Copps med för Lea skulle köpa några chokladpinnar så vi går in hon köper sitt trams sen ut till bilen då har det parkerat en himla lastbil bakom min bil så jag inte kommer ut jag blev så sur, jag hade ju telefondejt med min nya kärlek Arnold. haha den kunde jag ju inte bara missa. Men vi fick sitta där och vänta i typ 10 minuter till lastbilsnissen kommer ut då säger han "do you want to leave?" och ser skit sur ut. han backade undan och ställde sig framför en annan bil istället. Vilken j***a nisse då. Här kommer bilder på dramat.


uttråkad

9.46 pm

Kommer garanterat bli fler uppdateringar nu när jag har fått rätt på datorn hoppas den är helt fixad imorrn så jag kan skypa lite i helgen :) Har precis kollat igenom alla 5 avsnitten av Bella & Tyra show verkar lite sådär halv flamsigt men de verkar vara härliga personligheter båda två och nu när det inte är ngt mer Glamourama får  jag hålla mig till detta. Kan inte släppa taget om svensk tv riktigt än :) Sitter vid mitt skrivbord framför spelgen och ser hur blek jag är ska bli så sjukt kul att åka till Miami om en månad med mina svenska homies, Sara och Shqipe. LÄNGTAR


Tummen upp och på med brallerna här kommer vi


2.50 pm

jag har i alla fall internet på min dator nu det ar det ända som funkar. Har gråtit en skvätt med, var full med hopp när min vän Arnold från Dell ringde vi började installera Windows igen och allt gick bra sen tog jag ut skivan ur dator och skulle börja installera något annat då funkar inte Windows längre. Nu funkar det bara när jag har installations skivan inne. Jag orkar verkligen inte med mer problem just nu. Och nu när jag har mitt svenska tangentbord använder a hela tiden istället för å och ä. haha. Hoppas alla har det bra där hemma och jag lovar att uppdatera oftare nu när min dator fungerar igen eller ja nu när jag har internet igen. Igår fick jag punga ut 1000 kr för att föra över alla gamla grejer från gamla hårddisken till en extern hårddisk. livet suger riktigt hårt vissa dagar. nu måste jag försöka spara pengar så jag kan skicka hem presenterna jag köpt. Nu ska jag återgå till tvätten och äta lite lunch. Imorrn har jag nästa telefonmöte med min Soulmate Arnold. haha.


10.08 am

Springbreak i Wisconsin. Skont har det varit att vara ledig en hel vecka utan familjen men det ar anda skont att de kommer hem idag. Kommer ocksa en kille hit snart och ska fixa min dator . HALLELULJA sager jag bara:) Overlycklig just nu det anda som drar ner ar min feber och min huvudvark minns inte nar jag madde sahar piss sist. igar lamnade jag knappt sangen madde sa himla illa och jag fros ena sekunden och svettade som en gris nasta. Mar lite battre idag men har fortfarande feber. Har en gnutta hemlangtan idag men jag hoppas att det gar over snart. saknar alla dar hemma enormt mycket. Blir sa glad varje gang nagon skriver till mig hoppas att det kommer fortsatta sa och att ni inte trottnar. Ni ar bast. Nu ska jag ata nagot at bara tva apelsiner igar sa borde ata nagot idag. Skont att fa veta att mormor ar i Habo igen dock pa nagot hem eftersom hon inte riktigt far ga och sa. Men mamma pappa och julia ska upp i helgen och mormor far komma hem en stund imorrn och komma pa paskmiddag :) Glad pask pa er alla.

Puss Clara


RSS 2.0