Cool Beans

då var det dags att skriva igen är dålig på det nu förtiden. Men när mormor skickar ett mejl så är det dags att ta sig i kragen och skriva. Var och lämnade Heather på sitt camp i onsdags stannade vid stugan på vägen hem var meningen att vi skulle spendera torsdagen där men det blev inte så lyckat regnade som aldrig för jag var hemma redan klockan 1. Jag gjorde mig i ordningen och tog det lugnt sen körde jag en snabbis till köpcentret innan jag åkte till Steffi. helt plötsligt när jag kör öppnar sig himlen när jag kör och jag som har dåliga vindrutetorkare på bilen ser inte ett skvatt men jag tar mig till West towne då visar det sig att det är tornardo varning och att jag inte kan lämna köpcentret. Får sitta i ett hörn och vänta en timme för alla affärer stängs när det är tornardo varning. Riktigt kul verkligen. Efter det åker jag hem till Steffi vi äter lite gott och tittar på Why did I get married? sen sov jag där. Har haft hela helgen ledigt så behövde inte jobba fredag. Stannade hos Steffi till 4 dagen efter för då kom hennes HF hem så då fick jag pysa. Lördagen var ganska lugn tog mig igenom några Prison Break avsnitt sen träffade jag Steffi Cathy Vanessa och Franci för att gå på bio vi såg Knight and Day. Sjukt rolig film verkligen alla borde se den. Efter det fick Vanessa sin födelsedagspresent och sen blev det donken. Söndag var det en dag på köpcentret med Cathy jag köpte ingenting tro det eller ej. Sen hem till Anthony för att fortsätta vårt Saw marathon. Så nu är vi klara med alla 6 väntar nu på att den sjunde ska komma ut. SPÄNNANDE. Denna veckan och början på nästa har jag bara Hannah för Heather är som sagt på läger. Så Hannah fattar alla beslut. I måndags spelade vi minigolf och Hiball det var riktigt kul synd att man svettas ihjäl bara det är fruktansvärt. Idag åkte vi till Granma för att åka till Ellas Deli för lunch och efter det åkte vi till Monona Pool för att plaska runt i två timmar. det var riktigt kul. Får se vart vi beger oss imorrn. Kan ju skriva det med att jag stannar 9 månader längre än vad det är sagt. Kommer att komma hem igen i Oktober 2011. Saknar alla hemma så sjukt mycket så ni får gärna komma och hälsa på. Tog beslutet att stanna för att jag känner att jag inte har något att komma hem till direkt. jag har inget jobb som väntar och jag har ingen aning om vad jag vill plugga. Så jag tar vara på den tiden jag får här och Sverige kommer jag att se tillräkligt av resten av livet.

Hoppas alla har det bra där hemma. Kommer en bildbomb imorgon. Längtar tills mamma pappa och Julia kommer. :)

Älskar er mormor och morfar <3


It's So Flufffffffffy

I söndags var det dags att ta farväl av Annika vi hade en jättemysig middag hemma hos Steffi, Cathy var där med. Det är så hemskt när någon aupair åker hem för man vet inte om man kommer träffas igen. Men vi har lite planer hon åker direkt till London nu för att jobba och jag ska antagligen åka och hälsa på och sen kommer Annika, Steffi och Cathy till Sverige nästa sommar. Men jag vet inte hur jag ska överleva resten av mitt år när Steffi, Cathy, Annika, Franci och Vanessa  (alla tyskar) har åkt hem och alla åker hem nu i augusti. Så det blir bara för mig att börja om igen. Igår var jag och Hannah hos doktorn sen åkte vi hem och hämtade Heather och körde till Hubbards för lunch och herrgud vad mätta vi blev. Senare på kvällen gick vi på bio, vi såg despicable me. haha så himla rolig och alla citat från film. Hannah skrattade så hon höll på att kissa ner sig.

Idag är det det Cathys 21 års dag. Men jag missar kalaset vilket verkligen suger. Jag måste åka upp till stugan med Heather och mormorn för att sen på onsdag köra henne till sitt camp. Stacy litar inte på sin moders körande längre så jag ska köra. Hemma igen på torsdag förhoppningsvis. Men nu ska jag dra iväg tjejerna till mallet. Vi hörs en annan dag.

Peace Clara


Rolig vecka

Gud jag måste lära mig att ta mig tid att skriva, ber så hemskt mycket om ursäkt. Vad har hänt den senast tiden ?
Förra helgen var det avskedsfest för Lea hon åkte hem i måndes men hon kommer antagligen tillbaka, jag hoppas verkligen på det iaf. Det var ett trevligt hotellparty, träffade Anthony och Drew igen riktigt roliga killar även att de klankar ner på Sverige och svenskan. Är vän med de båda på facebook, de försökte citera vad jag skrivit på svenska men det gick ingen höjdare. Söndag morgon hade vi aupairmöte, träffades hos Carol klockan 8 för lite water security. Sen åkte vi till Lake Carroll, IL, i Carols bil var det jag, Nadja, Steffi och Cathy det var en riktigt rolig timme. Carol berättade allt som vanligt om tidigare pojkvänner och att man måste hitta någon som kysser bra. Du kan inte be om en bättre LCC hon är underbar. Vi körde Jetski hela dagen det var så himla roligt hon fixar de roligaste mötena verkligen. Träffade en ny aupair med, Valerie, (tysk såklart) men hon var trevlig ett år yngre än mig.  Sen måndag till torsdag har sett likadana ut, tjejerna har haft windsurfing 9.30- 12.30 så jag har suttit och väntat på dem. Solade på piren någon dag sen har jag shoppat lite med. två par nya shorts, två toppar, en kjol och en kofta. Tyckte att jag behövde det. Men nu är det dags att spara behöver dock inskaffa mig ett par nya löparskor. Ska nog köpa mig ett par idag.

Sen i fredes eller ja igår så tog jag med tejerna och Nate till Amerikas största vattenland. Det var så himla roligt verkligen, tog en timme att köra dit började inte jättebra. Heather var så himla grinig på morgon så hon var jättearg på Hannah när hon ville hjälpa henne. Ibland blir jag så trött på dem när de bråkar. Men vi kom iväg i alla fall och Heather sov hela vägen dit och var på bättre humör när vi kom fram. Hannah och Nate sprang iväg så fort de smörjt in sig. Men jag och Heather lunkade på började med Amerikas längsta waterslide stog i kö i en halvtimme i stekande sol. Men det var himla roligt verkligen, vi satt tillsammans i en stor badring. Och oj vad det gick fort. De hade också världens första waterslide med loop. Man fick gå in i en tub och så stog man på ett golv sen hör man en röst som räknar ner från 3. Sen försvinner golvet och man flyger ner. Så himla läskigt jag trodde att jag skulle kissa ner mig. skrek mig hes, sen efter loopen så sprutade det vatten så jag fick en kalsup. Både Heather och jag var nervösa. Man var i en tub hela tiden och jag var livrädd att man skulle fastna eller något det var hemskt. Och killen bakom mig bara men man kan inte fastna. Och när vi kom längre fram i kön ser vi en skylt där det står vad man ska göra om man fastnar. Ja gud vad nervösa vi var. haha. http://www.noahsarkwaterpark.com/attractions/scorpions-tail/ <----- Här kan ni se den.

På vägen hem körde jag såklart vilse. jag tog fel avfart och det var banne mig inte lätt att hitta tillbaka men jag fixade det. Heather och ocj sjöng hela vägen hem det var så himla roligt. När vi nästan var hemma spelade hon en ganska gammal låt och jag bara.

C - Isn't this an old one?

H - No It's not that long only 3 minutes.

tänkte är hon trög. så jag höjer rösetn lite

C - ISN'T THIS AN OLD SONG?

H - NO it's in spanish.

Jag garvade så jag höll på att dö verkligen.

Nej nu ska jag ge mig ut i solen . Men jag återkommer inom kort.

Peace out Clara


Bilder

Hejsan
orkar inte berätta om Idaho här så det kommer komma upp massa bilder istället. Denna veckan har varit lugn tjejerna har haft windsurfing tisdag till torsdag så förmiddagarna har spenderats downtown. Sen har  har tjejerna gjort vad deras lista har sagt så vi har inte haft mycket tid över. men nästa fredag när de är färdiga med windsurfingen så åker vi till Noaks Ark en av USA's största vattenland och chillar sen åker Heather på läger ska köra henne till hennes outpost vilket tar typ 8 timmar fram och tillbaka. JIPPI. Ikväll hade jag middag med Cathy Steffi Lea och Franci kommer sakna de så mycket de åker hem i augusti allihop utan Lea för hon åker på måndag men kommer antagligen tillbaka inom en månad. Nu är jag så trött men ska lägga upp bilderna och sen sova. Lägger upp hälften nu och hälften imorrn det tar sån tid.

Godnatt


Rich, Jonathan, Stacy, Hannah, Nathalie, jag, Heather, Walt

Heather och Brenden

Heather jag och Brenden

Heather jag och Tessa

Shirley, Jodi, Denise och Julie. Creatures of the Sea

Vid en Hot Spring


Rafting. Jag är kvinnan i blå hjälm :)


Sadly, I'm back.

Hemma igen fran Idaho, det var verkligen topp 3 av semestrar jag har gjort. Hade sa himla kul traffade nya manniskor som var underbara och trevliga. Gjorde sa mycket som jag aldrig testat innan. Ar nere pa memorial Union nu tjejerna har Windsurfing sa jag vantar pa att de ska bli klara. Deras coach ar inte fy skam sa jag sitter garna och tittar pa :) haha. Skriver mer om mitt aventyr ikvall och lagger upp lite bilder. Saknar er alla dar hemma. <3
Peace, Clara

RSS 2.0